Hotel Doria I Residence Lido degli Estensi

  Itálie, Emilia Romagna, Lido degli Estensi

Rezidencia Doria Estensi

    Itálie, Emilia Romagna, Comacchio, Lido degli Estensi
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
rychly popis

Moderne zariadená rezidencia so záhradou a grilom,v letovisku Lido Estensi, neďaleho hlavnej triedy a centra.

PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

na Viale Ariosto 39 v pokojnom stredisku Lido Estensi, asi 150 m od pláže, v blízkosti hlavnej triedy a centra letoviska s obchodmi, barmi, reštauráciami. Rimini je vzdialené asi 90 km, historická Ravenna zapísaná v zozname UNESCO je asi 30 km južne od strediska.

ubytovanie

rezidencia má k dispozícii záhradu s grilom. Parkovanie je možné v blízkych uliciach zadarmo alebo za poplatk - podľa zóny. Apartmány su moderne zariadené, všetky majú sociálne zariadenie a balkón alebo terasu, obývaciu miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, vybavenú kuchynským kútom, SAT TV, mikrovlnou rúrou. V apartmánoch typu bilocal je ešte jedna spálňa s manželským lôžkom, v apartmánoch typu trilocal sú dve spálne - v jednej je poschodová posteľ, v druhej dvojlôžko. V trilocaloch je aj práčka. Malé domáce zvieratá sú povolené za poplatok 40 EUR/7 nocí. V blízkosti sa nachádza požičovňa bicyklov.

stravovanie

bez stravy.

plaz

piesočnatáverejná neplatená aj súkromná pláž s pozvoľným vstupom do mora, plážový servis za poplatok 70 EUR/týždeň na mieste.

doprava

individuálna

typ stravy

bez stravy

informacie o krajine a stredisku

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

LIDO ESTENSI

Typické talianske prázdninové letovisko susediace na severe s Porto Garibaldi a severne od Rimini so všetkým, čo k tomu patrí - prístavom, obchodmi a reštauráciami s výbornými talianskymi špecialitami a kaviarničkami voňajúcimi capuccinom a pistaciovou zmrzlinou. Široké piesočnaté upravené pláže s atrakciami pre deti. Možnosť fakultatívnych výletov do blízkej historickej Ravenny, známej množstvom zachovalých byzantských mozaík, univerzitnej Ferrary so sídlom biskupa, iba necelé dve hodiny od San Marína - najstaršej republiky na svete.

V okolí je množstvo zábavných parkov pre deti v známej oblasti Rimini, kde je možné prežiť celý deň spolu s deťmi a užiť si množstvo atrakcií. Iba 8 km je úžasné romantické mestečko Comacchio, postavené na ostrovčekoch a popretkávané kanálmi, ktoré sú prepojené množstvom mostov, pripomínajúce Benátky.

Základní cena zahrnuje

  • prenájom apartmánu na 7 nocí, všetky spotreby, Wi-Fi, telefonická asistenčná služba.

Základní cena nezahrnuje

  • Povinné príplatky: platba na mieste: záverečné upratovanie 70 EUR/apartmán, miestna pobytová taxa,
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 8 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť.
  • Ostatné doplatky: zvieratá sú povolené za 35 EUR/do 5 kg. Plážový servis za poplatok 70 EUR/týždeň. Z cien uvedených pri tomto objekte je možné poskytnúť zľavy.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TURANCAR Travel s. r. o., IČ 55028241.
Název hotelu dle pořadatele: Rezidencia Doria Estensi ***
Lokalita dle pořadatele: Emilia Romagna, Lido Estensi

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Doria I Residence Lido degli Estensi ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 220 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 035
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Rezidencia Doria Estensi
    Itálie, Emilia Romagna, Comacchio, Lido degli Estensi

Cena od
316 EUR/os
(7 807 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 610 035

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
541,5 EUR
povinný príplatok za záverečné upratovanie - celá ubytovacia jednotka
1
70 EUR

Pojištění

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,2 EUR
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
11,5 EUR