Hotel Rezidence Fami De Luxe Design

  Česko, Liberecký kraj, Doksy

Rezidence FAMI De Luxe Design

    Česko, České přehrady, Liberecký kraj, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Doksy, Máchovo jezero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování na 1-6 nocí (dle výběru délky pobytu) se snídaní vč. místních poplatků a parkování.

Balíček 2

Týdenní rekreace zahrnuje ubytování na 7 a více nocí (dle výběru délky pobytu) se snídaní vč. místních poplatků a parkování za výhodnější cenu (s 10% slevou).

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Deluxe ubytování nedaleko pláže a aquaparku u Máchova jezera. Rezidence Fami De Luxe Design se nachází v klidné části lázeňského městečka Staré Splavy cca 300 m od pláže aquaparku MÁCHOVA JEZERA. Rezidence nabízí celoroční ubytování v designových pokojích pro rodiny s dětmi ale také pro skupinu až 14 osob.

POLOHA

v klidné části lázeňského městečka Staré Splavy, cca 300 m od pláže a aquaparku Máchova jezera.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

venkovní posezení s možností grilování, půjčovna horských kol a holí na Nordic Walking, solárium.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 a 3lůžkové pokoje a 4lůžkový apartmán De Luxe, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, fén), 2 ložnice (APT), moderní designový nábytek, rychlovarná konvice, možnost přistýlky, Wi-Fi (zdarma), přírodní luxusní hotelová kosmetika, pantofle, TV-SAT (za poplatek), chladnička (za poplatek).

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: v okolí - sportovní areál (tenisové kurty, hřiště na volejbal a nohejbal, sportovní hala - fitness, tělocvična, sauna, whirlpool), přírodní koupání - Máchovo jezero (300 m písečná pláž + aquapark s bazénem), minigolf, krytý bazén (250 m), vodní sporty, aquapark Česká Lípa (15 km), in-line bruslení, značené cyklotrasy, silniční výletní vláček, výletní lodě po jezeře, projížďky na koních, golf. V zimě - bruslení, běžecké lyžování. Pro další sportovní vyžití doporučujeme navštívit město Česká Lípa které je nedaleko Máchova jezera ( cca 15 min. autem / vlakem) kde můžete využít bowling, squash a nyní nově otevřený aquapark s různými atrakcemi jako jsou (tobogány, divoká řeka, kamikaze, dětské brouzdaliště atd.). Součástí sportovního areálu je také zimní hala resp. ledová plocha na rekreační bruslení.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 753 826
dnes 8–19 h