Hotel Residence Fami

Česko, Liberecký kraj, Doksy

REZIDENCE FAMI - Rekreační pobyt - Máchovo jezero

  Česko, České přehrady, Liberecký kraj, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Doksy, Máchovo jezero
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Přímo před Rezidencí Fami se nachází sportovní areál s devíti tenisovými dvorci, třemi kurty na volejbal, nohejbal a sportovní hala s fitness, saunou a whirlpoolem. Stezka dlouhá 12 km pro in-line bruslaře je jen 800 m od Rezidence. V letní sezóně zde potkáte turisty z celé Evropy a díky své infrastruktuře si zde budete připadat jako na rivieře. Můžete zde využít dlouhé písečné pláže, tobogány, projížďky parníkem, značené cyklostezky, rekreační rybolov, zapůjčit si různá plavidla jako jsou šlapadla, lodičky, plachetnice nebo si zahrát minigolf, plážový volejbal, tenis a dokonce si třeba zajezdit na motokárách nebo si vyzkoušet „Jungle Greak“ bláznivé lezení v korunách stromů. Najdete zde také disco kluby, herny, kino a nepřeberné množství restaurací všech kategorií. Milovníci historie mohou navštívit Muzeum K.H.Máchy, hrad Bezděz, hrad Kokořín, skalní hrad Sloup, zámek Zákupy a jiné historické skvosty tohoto romantického kraje. V zimě je možné využít krás zamrzlého jezera a zaběžkovat si nebo zabruslit na největším kluzišti v Čechách. Máchovo jezero je oblíbené také v podzimním období, kdy začíná ráj pro houbaře.

V nejbližším okolí se nachází Máchovo jezero – máchovo jezero též zvané Velký rybník bylo založen v roce 1366 Karlem IV. Rozkládá se v nadmořské výšce 266 m.n.m., má rozlohu 284 ha a dosahuje hloubky až 12 m.

Ubytování

Ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Všechny pokoje mají moderní designový nábytek, rychlovarnou konvici, vysoušeč vlasů, možnost zapůjčení LCD TV/SAT s digitálním příjmem, internetové připojení přes Wi-Fi, kvalitní froté ručníky, přírodní luxusní hotelová kosmetika a froté velur pantofle.

Letní popis

Koupání – Máchovo jezero (300 m). Na pláži se nachází bazén a aquapark s tobogány, prolézačkami, skákadly a italským nafukovacím systémem – ledová kra, trampolíny a houpačky přímo na hladině jezera. Možnost půjčení loděk a šlapadel, vyjížďky parníkem. Sportovní rybník na rybolov – 350 m (za poplatek). Za nepříznivého počasí je k dispozici krytý bazén 250 m, případně otevřený aquapark v České Lípě jen 15 min. autem.

Slevy

Dítě do 3 let se snídani bez nároku na lůžko zdarma. V mimosezónu sleva 10% při pobytu na 7 nocí.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt
  • Cena za osobu se snídaní a rekreačním poplatkem. Nástup: v týdenních cyklech s nástupem v sobotu. Minimální délka pobytu v termínu 17.06. – 26.08.2023 je 7 nocí. V mimosezoně jsou možné zkrácené a víkendové pobyty.
  • Dítě do 3 let se snídani bez nároku na lůžko zdarma. V mimosezónu sleva 10% při pobytu na 7 nocí.

Základní cena nezahrnuje

  • Pobyt se psem
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se snídaní

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: REZIDENCE FAMI - Rekreační pobyt - Máchovo jezero
Lokalita dle pořadatele: Střední Čechy, Máchovo jezero

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 454
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

REZIDENCE FAMI - Rekreační pobyt - Máchovo jezero
  Česko, České přehrady, Liberecký kraj, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Doksy, Máchovo jezero

Cena
2 700 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 542 454

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
2 700 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
1 350 Kč