Hotel Playa Sirena Residence

  Itálie, Abruzzo, Tortoreto Lido

5/5

Residence Playa Sirena

    Itálie, Abruzzo, Tortoreto Lido
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

Pobytová taxa cca 1 €/os. od 14 let, po dobu max. 6 nocí.

Charakteristika

elegantní čtyřpatrová residence s bazénem se nachází blízko písečné pláže dlouhé čtyři kilometry a u palmové promenády s řadou obchůdků, barů a restaurací. Vzdálenost od centra letoviska je cca 1,5 km. Residence se skládá z 35 komfortně zařízených apartmánů, které jsou vybaveny klimatizací, mikrovlnnou troubou, TV, trezorem a balkonem s přímým nebo bočním výhledem na moře. Residence má bezbariérový přístup.

Ubytování

Bilo - obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, vlastní sociální příslušenství, klimatizace, 2 balkony. Trilo - obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, pokoj se dvěma samostatnými lůžky nebo palandou, vlastní sociální příslušenství, klimatizace, 3 balkony.

Stravování

vlastní. Na místě možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.

Vybavenost

bazén, restaurace, bar, recepce, výtah, garáž, půjčovna kol, parkoviště, WiFi.

Pláž

50 m, soukromá, jemný písek, pozvolný vstup do moře.

Nástup na ubytování

sobota od 16 hod.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Playa Sirena Residence ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 376 142
dnes zavřeno

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Abruzzo

5/ 5 1 recenzí

Moniquef září 2013 Residence Playa Sirena 4. Naprostá spokojenost, vše bylo v pořádku. Ubytování-prostorné apartmány, plně vybaveny. při pobytu na 14 dní automatická výměna lo... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-playa-sirena-abruzzo-italie-z2376142/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací