Hotel Residence Lagrange Classic L'Alizier/Royal Parc

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Villeneuve-Loubet

REZIDENCE ROYAL PARC

    Francie, Azurové pobřeží, Francouzská riviéra, Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Villeneuve-Loubet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

Přímo v srdci Zátoky Andělů (Baie des Anges), se nachází městečko Villeneuve Loubet. Malé přímořské letovisko se rozkládá podél břehů říčky Loup, při jejím ústí do moře. Pyšní se širokými oblázkovými plážemi a přístavem. Na návrší dominuje starému městu středověký hrad z 12. století, původně sídlo rodiny Villeneuve. Zajímavostí letoviska je muzeum kulinářského umění - Musée de l ?Art culinaire s více než 5000 recepty provensálské kuchyně.

Poloha:

Rezidence je situovaná v klidné části letoviska Villeneuve Loubet, na okraji lesoparku s dětským hřištěm a běžeckou stezkou, 900 metrů od písčito-oblázkové pláže. Dvě menší třípatrové budovy jsou vystavěny kolem bazénu se sluneční terasou a lehátky. Obchodní centrum je vzdáleno 800 metrů.

Vybavení:

Recepce, výtahy, bazén se sluneční terasou a lehátky (květen - září), dětské brouzdaliště, parkoviště venkovní (zdarma) i kryté (39 EUR/týden), veřejné parkoviště cca 150 m (zdarma).

Ubytování:

Byty s kuchyňským koutem (vařič, lednice,trouba nebo mikrovlnná trouba, kávovar). Koupelna a WC, TV, balkón nebo terasa. STU 3: garsoniéra s rozkládací pohovkou a přistýlkou. STU 4: garsoniéra s rozkládací pohovkou a palandou. 2P4: obytná část s rozkládací pohovkou, ložnice s dvojlůžkem nebo palandou. 3P7: obytná část s rozkládací pohovkou a přistýlkou, dvě ložnice s dvojlůžky,samostatnými lůžky nebo palandami.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Písčito-oblázková pláž 900 m od rezidence.

Doprava:

Vlastní. Letecká doprava: odlety z Prahy do Nice od května do října. Přímý let trvá cca 2 hodiny. Cena letenky bez transferu: 6.200 - 9.000 Kč (cena letenky vám bude potvrzena při rezervaci, ceny se mění v závislosti na obsazenosti letadla). Fakultativně možno zajistit: Soukromý transfer letiště - hotel - letiště: od 1.400 Kč/osoba/obousměr (závisí na počtu osob. Transfer není povinný, klienti mohou pro dopravu použít příbřežní vláček či autobus který projíždí všechny letoviska na Riviéře, cena cca 10 EUR/osoba, popř. taxi). Pronájem automobilu: cena od 1.300 Kč/den. K všem letenkám se vztahují tyto obchodní podmínky: • Na objednané letenky se nevztahují běžné stornopodmínky a stornopoplatky CK. Objednané a zaplacené letenky jsou nevratné a nepřenosné (tzn. stornopoplatek je 100%), vrací se taxa započtená v ceně letenky a případný palivový příplatek. Storno letenky lze pojistit za 190 Kč/os. • Palivový příplatek může být doúčtován dle aktuální výše 3 týdny před odletem. • Letenku obdrží cestující v elektronické podobě současně s informacemi k zájezdu, tj. 7 dní před odletem.
PRO AUTOTURISTY Cestujete-li do Francie vlastním vozem, můžeme nabídnout nocleh po cestě v Německu, Švýcarsku, Rakousku či ve Francii - místo dle Vašeho přání (jezero Garda, Strassbourg, Lyon, Dijon..... dle zadání). Cena: od 750 Kč/os./noc v hotelu v pokoji s vlastním příslušenstvím, bez snídaně (+120 Kč/os.).

Sport a zábava:

Vodní sporty na pláži.

Povinné smluvní údaje

K dispozici je telefonická asistence z ČR v češtině. Na místě se při příjezdu platí povinná vratná kauce 300 EUR/byt a pobytová taxa cca 1,50 EUR/os./den (nad 18 let). Občanům EU stačí k vycestování platný občanský průkaz nebo cestovní pas, víza ani očkování nejsou potřeba. Pro uskutečnění zájezdu/cestovní služby není nutný určitý počet osob. Zákazník může odstoupit od smlouvy kdykoliv před zahájením zájezdu/cestovní služby proti zaplacení stornopoplatků stanovených pořadatelem. Na objednané letenky se nevztahují běžné stornopodmínky a stornopoplatky, objednané letenky jsou nevratné a nepřenosné (tzn. stornopoplatek je 100%). Pobyt v rezidenci je vhodný pro osoby s běžnou schopností pohybu. Časy odjezdu/odletu jsou přibližné, platné časy budou uvedeny v informacích k odjezdu a mohou se od předběžných časů mírně lišit.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Lagrange Classic L'Alizier/Royal Parc ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 900 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 210 586
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací