Hotel Riad Aderbaz

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Riad Aderbaz

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel má 5 pokojů. Je zde služba hlídání dětí, transfer-servis a pokojová služba. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. V pokojích je dvoulůžková postel. Je možné požádat o přistýlku. Vybavení pokojů zahrnuje varnou konvici/kávovar. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na terase.

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Také je možné objednat snídaně.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 395
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací