RIU Montego Bay Hotel

  Jamajka, Cornwall, Montego Bay

Riu Montego Bay

    Jamajka, Cornwall, Montego Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Resort jen pro dospělé vyhledávaný všemi věkovými kategoriemi!

Přehled

ALL INCLUSIVE v ceně (24 hodin) bohaté animační programy resort jen pro dospělé Splash Water World v resortu

Stručná poloha

cca 10 minut jízdy z letiště přímo u bílé písečné pláže v blízkosti golfových hřišť

Poloha

Montego Bay, na severozápadním pobřeží Jamajky, přímo u písečné pláže v rozlehlé tropické zahradě. V blízkosti obchůdků a nákupních možností, od centra Montego Bay cca 4,5 km. Vzdálenost od letiště v Montego Bay cca 10 minut jízdy.

Vybavení resortu

826 pokojů a suite v několika nízkopodlažních budovách, po kompletní renovaci v roce 2020. Klimatizace, 4 restaurace, 4 bary, noční klub, 5 bazénů, bazén s jacuzzi, SPA centrum, vodní park, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, katamarány, kajaky, tenis, plážový volejbal, jízda na koni, golf, stolní tenis, billiard, hrací automaty, animační programy, boutique, kadeřník, business centrum, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma.

Vybavení pokoje

Standard pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost ubytování 3 dospělých.

Standard pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování třetí dospělé osoby

Standard pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování třetí dospělé osoby

Stravování

formou ALL INCLUSIVE (24 hodin).

Názor CK

Resort jen pro dospělé vyhledávaný všemi věkovými kategoriemi!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování v pokoji s výhledem na moře nebo ve suite. V resortu je možné ubytování osob nad 18 let.

Poznámka - letecká doprava

Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha - Montego Bay - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytovaní na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění.

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Riu Montego Bay *****
Lokalita dle pořadatele: Cornwall, Montego Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

RIU Montego Bay Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 639 919
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-riu-montego-bay-cornwall-jamajka-z2639919/1664397915/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací

Nezávazná objednávka

Riu Montego Bay
    Jamajka, Cornwall, Montego Bay

Cena
70 590 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 639 919

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
70 590 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
13 200 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč