Hotel RIU Palace Tropical Bay Resort

  Jamajka, Cornwall, Negril

RIU PALACE TROPICAL BAY

    Jamajka, Surrey, Kingston
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

luxusný hotel, postavený vo viktoriánskom štýle, sa nachádza sa uprostred tropickej záhrady v zálive Bloody Bay, cca 7 km od centra Negril, 71 km od letiska.

Vybavenie

k vybaveniu areálu patrí 5 reštaurácií (z toho 4 la carte ), 4 bary, 2 bazény (z toho 1 s jacuzzi), detský bazén, obchod so suvenírmi, detské ihrisko (na pláži), internet-WIFI (zdarma). Voľný vstup do nočného klubu Pacha v susednom hoteli Riu Negril vrátane nápojov.

Pláž

hotel leží priamo pri piesočnatej pláži. Lehátka a slnečníky na pláži aj pri bazéne bez poplatku.

Zábava a šport

tenis (s osvetlením), stolný tenis, volejbal, aerobik, bezmotorové vodné športy (windsurfing, kajak, plachtenie, šnorchlovanie, úvodné lekcie potápania v bazéne), fitness centrum, sauna, animačné programy. Za poplatok: potápanie, motorové vodné športy, kúpeľné terapie a masáže. Blízko hotela sa nachádza golfové ihrisko (cca 10 km).

Stravovanie

ll Inclusive zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, neobmedzená konzumácia nealkoholických a alkoholických nápojov (24 hod).

Vybavenie izieb

400+ izieb - kúpeľňa / WC, fén, klimatizácia, sat-TV s plochou obrazovkou, rádio, telefón, trezor, minibar, kávovar, žehlička a žehliaca doska a balkón alebo terasa.

Poznámka

Na izbe je možné ubytovať maximálne 3 dospelé osoby alebo 2 dospelé osoby + 2 deti. Typy izieb sú: Double Standard, Jr. Suite with garden view, Jr. Suite with partial sea view, Jr. Suite with sea view, Suite with sea view.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

RIU Palace Tropical Bay Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 455 188
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-riu-palace-tropical-bay-surrey-jamajka-z2455188/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací