Hotel Rixos Sharm El Sheikh Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

Rixos Sharm El Sheikh

    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
Poloha:

Přímo na dlouhé písečné pláži, s výhledem na záliv Aqaba a pobřežní ostrov Tiran. Vstup do moře je po cca. 147 m dlouhém molu. Na'ama Bay Center je cca. 22 km a letiště Sharm El Sheikh asi 8 km.

Vybavení:

V roce 2011 byl tento komfortní hotel zrekonstruován a zahrnuje celkem 695 pokojů a apartmánů. V luxusním vestibulu je recepce a lobby bar, jsou zde 2 hlavní restaurace, 6 a la carte restaurací (italské, čínské, středoevropské, japonské, indické a rybí), 5 barů (za poplatek cigarový bar), salon Shisha, Noční klub, open-air bar, supermarket, obchody, lázně a Rixos Life Center. 'Rixos Royal Spa' nabízí řadu masáží a kosmetických procedur. Venku je prostorný bazén (jeden v zimě vyhřívaný), 3 tobogány a sluneční terasa s barem u bazénu. Na pláži je snack bar. K dispozici jsou také lehátka, matrace, slunečníky a ručníky u bazénu a na pláži. Wi-Fi je k dispozici ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

Pokoje:

Pokoje superiormají koupelnu, WC, vysoušeč vlasů, telefon, LCD TV, trezor, minibar, klimatizaci, balkon nebo terasu s výhledem na zahradu nebo bazén. Jednolůžkové pokoje jsou dvoulůžkové pokoje s jednou osobou.
Pokoje Deluxemají stejné vybavení, ale mají vanu nebo sprchu, WC a navíc mají oddělený obývací prostor s rozkládací pohovkou a balkon nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na bazén.
Rodinné pokojejsou vybaveny podobně jako Deluxe pokoje, ale máte ložnici s manželskou postelí a další ložnici s oddělenými postelemi.

Sport a zábava:

Zdarma:2 tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, fotbal, basketbal, šipky, aerobik, vodní aerobik, vodní pólo, boccia, fitness centrum, fitness programy, kulečník, kurzy vaření, denní a večerní zábavní program s živou hudbou
Za poplatek:osvětlení na kurtu, kurzy a vybavení pro tenis, potápěčská škola, videohry, kulečník.

Děti:

Mini klub pro děti pro děti od 4 do 12 let, Mini disko, Mini fitness, mini kino, studio Rixy, bazén a dětské hřiště pro dětský bazén.

Stravování:

Ultra All inclusive:Snídaně, obědy a večeře jsou formou bufetu. Nabízí se pozdní snídaně, odpolední káva a dort, občerstvení, pozdní večeře, nápoje v baru. 1x za týden návštěva restaurace la carte za pobyt (rezervace nutná).

Základní cena zahrnuje

  • Letištní taxy a poplatky

Základní cena nezahrnuje

  • Víza

Informace o zájezdu

Pořadatel: ETI (Express Travel Interational GmbH), IČ 6977189.
Název hotelu dle pořadatele: Rixos Sharm El Sheikh *****
Lokalita dle pořadatele: Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rixos Sharm El Sheikh Resort *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 658 324
dnes 8–19 h

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Rixos Sharm El Sheikh
    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

Cena
39 166 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 658 324

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
39 166 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč