Hotel Rocha Brava Village Resort

  Portugalsko, Algarve, Carvoeiro

Rocha Brava Apartments

    Portugalsko, Algarve, Carvoeiro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • s kuchyňkou
  • vhodné pro rodiny
  • v zimě vyhřívaný krytý bazén
  • komplex menších budov v zahradách
Letovisko

Carvoeiro

Umístění

Tento atraktivní apartmánový komplex se zahradou je situován na vrcholu útesu, cca 600 metrů od pobřeží a ikonického majáku Alfanzina.
Centrum letoviska Carvoeiro se širokou nabídkou barů, restaurací i nákupních možností se nachází cca 3 kilometry od hotelu.

Pláž

Písčitá pláž cca 1 km od hotelu.

Hotel

Resort se rozkládá na ploše 23 hektarů v příjemné zahradě. Hostům je k dispozici 24 hodin denně otevřená recepce, dále obchod s potravinami, restaurace, snack bar a 3 venkovní bazény. V letním období navíc klub pro děti.
WiFi připojení v areálu zdarma.

Pokoje

Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňkou (lednice, mikrovlnná trouba, varná deska) a vlastní koupelnou (WC, vana nebo sprchový kout). Dále pak TV, klimatizací, trezorem (za poplatek) a pračkou.
1 BEDROOM APARTMENT - 1 dvoulůžková postel, rozkládací pohovka v obývací části
2 BEDROOM VILLA - 1 dvoulůžková postel, 2 jednolůžkové postele, rozkládací pohovka v obývací části

Stravování

Bez stravy.
Snídaně (časy určené hotelem).
Polopenze (časy určené hotelem).

Rekreace

Fitness.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rocha Brava Village Resort ****
Typ pláže: špatný přístup, písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 302 751
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rocha-brava-apartments-algarve-portugalsko-z2302751/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací