Hotel Rondel Village Resort & Spa

  Jamajka, Cornwall, Negril

Rondel Village

    Jamajka, Negril
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Přímo na slavné 7 mil pláži Negril. Nedaleko se nachází mnoho restaurací, reggae bary, obchody a nákupy.

Vybavení: Komplex má 56 pokojů rozložených na několika vilách na obou stranách Norman Manley Boulevard, recepce, internetová kavárna (včetně), bezdrátové připojení k internetu (včetně), 1 restaurace, 1 bar a soukromý skleník. V krásných zahradách se nacházejí 2 bazény se sluneční terasou a 2 whirlpooly. Plážové židle a osušky jsou součástí bazénu.

Ubytování : Dvoulůžkové pokoje (A1-3A) mají manželskou postel nebo dvě dvoulůžkové postele, kávovar (za poplatek), lednici, žehličku a žehlicí prkno, klimatizace, pronájem trezor, kabelová televize, Wi-Fi Sprcha, WC, vysoušeč vlasů a jsou na zahradě (odděleny silnicí od pláže). Pokoje typu Superior (A1-3B) se nacházejí na pláži a mají dvě dvoulůžkové postele, balkon s výhledem do zahrady a výhled na moře (bez přímého výhledu na moře), v opačném případě s vybavením, jako je A2A.

Jídlo a pití: Žádné jídlo , snídaně nebo polopenze . Všechny jídlo à la carte.

Sport / Aktivity: Poplatek: Golf, šnorchlování, potápění a motorové vodní sporty v okolí (místní dodavatelé).

Wellness: za poplatek: Lázeňské léčebné procedury a masáže (pro procedury a masáže se používají některé místní produkty).

Informace: Kreditní karty: Amex, Master, VISA; Stát kat.: 3 hvězdičky; Servicepr .: Angličtina.

Výhoda úspor:20% sleva na super včasné ptactvo v určitých termínech naleznete v cenové části.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rondel Village Resort & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Direkt am berühmten 7 Meilen Strand von Negril. In der Nähe befinden sich viele Restaurants, Reggae-Bars, Geschäfte und Einkaufsmöglichkeiten.




Ausstattung: Die Anlage verfügt über 56 Zimmer, verteilt über mehrere Villen auf beiden Seiten des Norman Manley Boulevars, eine Rezeption, Internetcafé (inklusive), WLAN (inklusive), 1 Restaurant, 1 Bar und ein eigenes Gewächshaus. In der schönen Gartenanlage befinden sich 2 Swimmingpools mit Sonnenterrassen und 2 Whirlpools. Liegen und Badetücher sind am Pool inklusive.




Unterbringung: Doppelzimmer (A1-3A) verfügen über ein Kingsize-Bett oder zwei Doppelbetten, Kaffeemaschine (gegen Gebühr), Kühlschrank, Bügeleisen/ -brett, Klimaanlage, Mietsafe, Kabel-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und liegen auf der Gartenseite (durch eine Straße vom Strand getrennt). Superior-Zimmer (A1-3B) liegen auf der Strandseite der Anlage und verfügen über zwei Doppelbetten, einen Balkon mit Gartenblick und liegen zur Meerseite (kein direkter Meerblick), sonst mit Ausstattung wie A2A buchbar.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung, Frühstück oder Halbpension. Alle Mahlzeiten à la carte.




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Golf, Schnorcheln, Tauchen und motorisierter Wassersport in der Nähe (durch lokale Anbieter).




Wellness: Gegen Gebühr: The Village Spa mit Anwendungen und Massagen (für die Anwendungen und Massagen werden z.T. lokale Produkte verwendet).




Info: Kreditkarten: Amex, Master, VISA; Landeskat.: 3 Sterne; Servicespr.: Englisch.




Sparvorteil: Bis zu 20% Super-Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 042 990
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rondel-village-jamaijka-ostrov-jamajka-z1042990/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací