Row NYC Hotel

  USA, New York, Manhattan

ROW NYC

    USA, New York, Manhattan, New York City
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Milford New York Times Square nabízí skvělou polohu v centru města, nachází se v divadelní čtvrti, 3 minuty chůze od náměstí Times Square a jen několik minut chůze od hotelu najdete Rockefellerovo centrum. V pěší vzdálenosti od hotelu se nachází řada obchodů a restaurací. V okruhu 15 minut chůze najdete koncertní síně Radio City Music Hall a Madison Square Garden, mrakodrap Empire State Building i kongresové centrum Javits.

Vybavení hotelu

Pro větší pohodlí, získání informací a zajištění zábavy, dopravy a nákupů je vám k dispozici služba concierge. Bar District M se nachází ve vstupní hale a každé ráno nabízí kontinentální snídaně. Ve večerních hodinách si sem můžete zajít na skleničku.

Vybavení pokoje

The Milford NYC nabízí ve všech pokojích kabelovou TV s plochou obrazovkou, dokovací stanici pro iPod, trezor na notebook, zatemňovací závěsy a psací stůl.

Stravování

bez stravy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Row NYC Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 752 955
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-row-nyc-new-york-usa-z1752955/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací