Royal Decameron Montego Beach Hotel

  Jamajka, Cornwall, Montego Bay

5/5

Royal Decameron Montego Beach

    Jamajka, Montego Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • přímo u pláže s bílým pískem
  • vhodné pro rodinu s dětmi
  • All inclusive
  • několik golfových hřišť v blízkosti
Letovisko

Montego Bay

Umístění

Hotel Royal Decameron Montego Beach leží přímo na písečné pláži severního pobřeží Jamajky nedaleko města Montego Bay. Vzdálenost od letiště cca 2 km. V blízkosti hotelu se nachází množství restaurací a barů.

Pláž

Privátní písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma, plážový bar

Hotel

Hostům hotelu Royal Decameron Montego Beach je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou (pouze pro večeře nutná rezervace), lobby bar, snack bar, bar u bazénu, bar na pláži, noční klub, 2 bazény (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), miniklub, Wi-Fi v celém areálu (může být zpoplatněno).

Pokoje

Pokoj oceanview: individuálně ovladatelná klimatizace, vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), telefon, TV se satelitním příjmem, trezor (za poplatek), minibar (na vyžádání, konzumace za poplatek), balkon nebo terasa s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu Možnost večeře v `a la carte restauraci (nutná rezervace) Odpolední a půlnoční snack Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby.

Rekreace

Zdarma: denní a večerní animační programy Nemotorizované vodní sporty (windsurfing, kajaky, šnorchlování), fitness, sauna, vířivka, tenisový kurt, potápění v bazénu
Za poplatek: golf (6 km od hotelu), masáže, motorizované vodní sporty

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Decameron Montego Beach Hotel ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 290 520
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Cornwall

5/ 5 4 recenzí

pema prosinec 2014 Jamajka - krásné moře a příjemní lidé. Na dlouhý let a neochotný palubní personál letecké společnosti Travel Service dá rychle zapomenout krásné prostředí, příjemní a vs... celá recenze

Mirka únor 2014 Nádherný hotel. Krásná dovolená v úžasném prostředí!... celá recenze

Jana Fohlová leden 2014 Super - doporučuji. V Karibiku jsme již vyzkoušeli více hotelů Decameron, ale tento se nám moc líbil a vrátíme se rádi zpět.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací