Royal Hideaway Corales Beach Resort Hotel Barceló

  Španělsko, Tenerife, Santa Cruz de Tenerife

Royal Hideaway Corales Suites

    Španělsko, Tenerife
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • moderní resort rozdělený na část pro rodiny a část Adults only
  • zajímavý design ve tvaru lodi
  • wellness
  • golfové hřiště v blízkosti
Letovisko

Costa Adeje

Umístění

Royal Hideaway Corales Beach, který je rozdělen na část pouze pro dospělé nazvanou Royal Hideaway Corales Beach - Adults Only a část pro rodiny s dětmi pod názvem Royal Hideaway Corales Suites. Tento moderní resort nabízí opravdu zajímavý design kombinující přírodní materiály a moderní vybavení. Zatímco Vaše apartmá bude zařízeno v ležérním a příjemné stylu, společné prostory velmi zajímavě využívají světelné efekty, které dokreslují celý jejich dekor. Hotel byl navržený místním architektem Leonardem Omarem, komplex je postaven ve tvaru lodi a interiér je inspirovaný korály, které se přirozeně vyskytují v okolí ostrova.
Royal Hideaway Corales Suites se nachází v jižní části ostrova Tenerife. Cesta z letiště Aeropuerto de Tenerife Sur zabere zhruba 20 minut osobním autobilem. Letiště Norte je vzdáleno 86 km a cesta osobním automobilem zabere zhruba hodinu a 15 minut.

Pláž

Hotel se nachází cca. 350 m od tmavé sopečné pláže.

Hotel

Nezbytnou součástní hotelového komplexu jsou wellness centrum, zahrady, venkovní vyhřívané bazény a bazény se slanou vodou. Naleznete zde různá sportovní i kulturní vyžití – naučte se míchat koktejly, zajděte si na jógu, nebo poznejte kanárskou kulturu. Pro rodiny s dětmi je zde zřízen klub pro děti i pro dospívající.

Pokoje

Moře máte téměř na dotek z každého ze 114 designových suitů a to díky oknům směřujícím přímo na pláž La Enramada. Součástí resortu Royal Hideaway jsou luxusní apartmá, která poskytují dostatek prostoru a soukromí pro pobyt v páru, ale také pro rodinné dovolené s dětmi. Všechny mají soukromou terasu s posezením a některé i s vlatním privátním bazénem. Součástí je také moderně vybavená kuchyně. Část resortu s názvem Corales Beach - Adults Only je určena pouze dospělým návštěvníkům resortu, zatímco část Royal Hideaway Corales Suites je ideálním místem pro rodiny s dětmi.

Stravování

Stravování je možno v pěti různých restauracích a nabízejí jak místní tak i mezinárodní kuchyni. Každý týden je hostům nabízen výběr z různých programů ochutnávek a kulinářských zážitků.

Rekreace

Za opravdovým uvolněním se vydejte do příjemného wellness, kde si užijete péči profesionálů využívajících techniky ajurvédské medicíny. V okolí resortu je na výběr také mnoho sportovního vyžití, jako například windsurfing, paragliding nebo jízda na vodních skůtrech. Sportovní nadšence také potěší vybavená posilovna, která je součást resortu. Součástí resortu je také galerie Art Gallery La Musa, kde se všichni milovníci umění budou moci kochat opravdovými uměleckými skvosty.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Hideaway Corales Beach Resort Hotel Barceló *****
Typ pláže: kamenitá, písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 495 138
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací