Hotel Royal Lagoons Resort & Aquapark

  Egypt, Hurghada, Hurghada jih

4/5

HOTEL ROYAL LAGOON AQUA PARK

    Egypt, Hurghada, Hurghada jih
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Royal Lagoons Aqua Park se skládá z hlavní budovy, dvou vedlejších budov a z několika vil. Součástí hotelového resortu je také aquapark s 10 skluzavkami. Nachází se v klidném místě v oblasti Hurghada, ve vzdálenosti 550 metrů od pobřeží Rudého moře a pouhých 6 km od centra letoviska. Mezinárodní letiště Hurghada je vzdálené cca 4 km od hotelu.

Vybavení hotelu

V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení v lobby (zdarma), hlavní restaurace, A la carte restaurace, lobby bar, lagoon bar, bar na pláži, disco bar, konferenční místnost, prádelna, lékař, venkovní bazény, dětský bazén se 4 skluzavkami, mini disco, aquapark s 10 skluzavkami pro děti i dospělé, tenis, animační programy, plážový volejbal, mini fotbal, speciální večerní akce, shuttle bus na pláž.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, SAT/TV, telefonem, trezorem (za poplatek a minibarem (za poplatek). Rodinné pokoje mají jednu ložnici s oddělenou obývací částí.

Pláž

Soukromá písečná pláž je od hotelu vzdálena cca 550 metrů. Hotel na pláž zajišťuje shuttle bus (od 8:30 každých 30 minut do 18:00 - pouze orientační časy). Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma. V rámci All inclusive je k dispozici plážový bar.

Stravování
  • All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 24 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek. Aktuální program ALL INCLUSIVE hotelu ROYAL LAGOONS AQUA PARK 5*:
  • Snídaně: formou bufetu v hlavní restauraci ( 07:00 - 10:30 )
  • Pozdní snídaně: formou bufetu ( 10:30 - 11:30 )
  • Oběd: formou bufetu v hlavní restauraci ( 13:00 - 15:00 )
  • Svačina: formou bufetu ( 12:30 - 15:00 )
  • Večeře: formou bufetu v hlavní restauraci ( 19:00 - 22:00 ) Bary: Lobby bar - ( 24 hodin ) Lagoon bar - ( 10:00-17:00 a 17:30 - 24:00 ) Bar na pláži - (10:00 - 18:00 ) Queen disco - ( 22:00 - 02:00 ) A la carte restaurace: La Luna restaurant - italská kuchyně ( 19:00 - 20:30 nebo 21:00 - 22:30 ) (večeře v a la carte restaurace je možno využít 1x za pobyt zdarma, nutná předchozí rezervace) Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu. Všechny dovozové nápoje, čerstvé ovocné džusy, espresso, cappucino a turecká káva, energetické nápoje, nápoje v lahvi nebo v plechovce a speciální koktejly jsou za poplatek.
Poznámka

EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země. Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL ROYAL LAGOON AQUA PARK *****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Hurghada
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Lagoons Resort & Aquapark *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 437
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 13 recenzí

Hudeček srpen 2019 Dobrá dovolená. Celkový dojem-velmi velmi dobrý ... celá recenze

Eva srpen 2019 Hotel plný arabů.... V tomto hotelu jsou krásné bazény ... toť vše!... celá recenze

Jana červen 2018 Royal lagoons aqua park resort. Klidná a pohodová dovolená. Jidlo bylo chutne a vždy dostatek. Pokoj čistý, kazdy den probíhal úklid, čisté povlečení a ručníky. P... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL ROYAL LAGOON AQUA PARK
    Egypt, Hurghada, Hurghada jih

Cena
14 680 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 542 437

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
14 680 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
890 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč