Hotel Royal Lagoons Resort & Aquapark

  Egypt, Hurghada, Hurghada jih

4/5

Royal Lagoons Resort & Aqua park

    Egypt, Hurghada, Hurghada jih
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Tento rezort si vás získa blízkosťou mesta s nákupnými možnosťami, pestrou ponukou aktivít a v neposlednom rade najmä deti ocenia bazény s toboganmi. Pokiaľ túžite po skvelej dovolenke spojenej s aktívnym oddychom, tento hotel bude pre Vás ako stvorený. V roku 2020 prešiel hotel rekonštrukciou.

Poloha:

Royal Lagoons Aqua Park Resort sa nachádza vo vyhľadávanom letovisku Hurghada. Nákupné možnosti sa nachádzajú iba 1 km od hotela. Centrum Hurghady s množstvom mešít, barov, reštaurácii a tradičných trhov je vzdialené iba 8 km a dostanete sa tam pohodlne miestnou dopravou. Medzinárodné letisko v Hurghade je od hotela vzdialené iba 6 km.

Vybavenie:

3- poschodová hlavná budova, vedľajšie budovy, 366 izieb, výťah, recepcia, hlavná reštaurácia, 1 a´la carte reštaurácia (talianska), 4 bary, 2 vonkajšie bazény s oddelenou časťou pre deti, aquapark - 5 toboganov, miniklub (4 - 12r.), detské ihrisko, večerný program, animácie, šípky, boccia, stolný tenis. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, masáže, sauna, parmá miestnosť, jacuzzi, WiFi, osvetlenie tenisového kurtu, zapožičanie tenisového náčinia, obchody, práčovňa, doktor, babysitting.

Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (36 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 14 r., superior izby (38 m2, max. 2+2), rodinné izby (58m2, max. 2+2 ), junior suity (58m2 , max. 2+2), klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, set na kávu a čaj, trezor, minibar, balkón/terasa. Za poplatok: WiFi, room service.

Stravovanie:

24 hod. all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, neskoré raňajky 10:30 - 11:30, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00 - 22:00, snacky 16:00 - 17:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, lobby bar, bar pri bazéne, nealkoholické nápoje 24 hod. miestne alkoholické nápoje, pivo, víno 10:00 - 23:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácia (1x za pobyt zadarmo, rezervácia nutná vopred), importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis all inclusive programu dostante na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:

Súkromná piesočnatá 200 m dlhá pláž s mólom a s pozvoľným vstupom do mora, je vzdialená 900 m od hotela a dostanete sa na ňu 5- minútovou prechádzkou, alebo môžete využiť hotelový shuttle bus zadarmo. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú k dispozícii zadarmo. Škola potápania a vodné športy ako napríklad surfovanie, jazda na banáne alebo parasailing sú na pláži extra spoplatnené.

Výlety:

Orientačná ponuka výletov v Egypte - TU

Royal Lagoons Aqua Park Resort

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Lagoons Resort & Aquapark *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 668 528
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 13 recenzí

Hudeček srpen 2019 Dobrá dovolená. Celkový dojem-velmi velmi dobrý ... celá recenze

Eva srpen 2019 Hotel plný arabů.... V tomto hotelu jsou krásné bazény ... toť vše!... celá recenze

Jana červen 2018 Royal lagoons aqua park resort. Klidná a pohodová dovolená. Jidlo bylo chutne a vždy dostatek. Pokoj čistý, kazdy den probíhal úklid, čisté povlečení a ručníky. P... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací