Royal Palm Aparthotel

  Bulharsko, Svatý Vlas

Royal Palm

    Bulharsko, Svatý Vlas, Sveti Vlas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis a poloha

Aparthotel Royal Palm je vhodným výberom pokiaľ nie ste náročný klient. Hotel sa nachádza 500 metrov od piesočnatej pláže.

Vybavenie hotela

Aparthotel má pre Vás vo svojom areáli pripravený bazén a pre deti detské ihrisko. Za príplatok si môžete doobjednať služby žehlenia, čistiarne alebo práčovne. Wi-Fi pripojenie na internet je v celom areáli spoplatnené. Parkovať môžete na verejnom parkovisku bez poplatku.

Vybavenie izby

Apartmány sú v hoteli vybavené chladničkou, TV, klimatizáciou, rýchlovarnou kanvicou, kuchynským kútom a kuchynskými riadmi, kúpeľňou spolu s toaletou a balkónom s výhľadom na more alebo záhradu. Izby sú denne upratované a posteľné prádlo je menené každé 3 až 4 dni.

Stravovanie

Chutné tradičné bulharské jedlá Vám naservírujú v hotelovej a la carte reštaurácií.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Palm Aparthotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 301 966
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-royal-palm-svaty-vlas-bulharsko-z1301966/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací