Royal Palms Beach Hotel

  Srí Lanka, Kalutara, Waskaduwa

5/5

Royal Palm Beach

    Srí Lanka, Kalutara, Waskaduwa
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Hotel Royal Palms Beach je skvělý 5* hotel nacházející se 4 km od městečka Kalutara a 50 km od hlavního města Colombo. Hotel obklopuje krásná tropická zahrada a písčitá pláž a nabízí ayurvédské lázně, kulinářský zážitek v jedné ze tří hotelových restaurací a mnoho odpočinkových a sportovních aktivit. Je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry a skupiny. Hotel je vzdálen 80 km od mezinárodního letiště.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bary, kavárna, venkovní bazén, jaccuzzi, Spa centrum, kadeřnictví, salon krásy, hlídání dětí, prádelna, směnárna, obchod se suvenýry, výtah, konferenční vybavení, business centrum, úschovna zavazadel, Wi-Fi připojení zdarma, knihovna.

Ubytování: Klimatizace, koupelna se sprchou a WC, minibar, fén, telefon, SAT/TV, obývací část, balkon nebo terasa, kávovar. Ubytování za příplatek: Deluxe pokoj s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně, za příplatek polopenze nebo All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místí výroby, pivo a rozlévané víno.

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu.

Sport a zábava: Animační programy, diskotéka, squash, tenisové kurty, stolní tenis, billiard, minigolf, badminton, volejbal, vodní sporty na pláži, potápění, šnorchlování, rybolov, výlety, nákupy.

Program pobytového zájezdu Srí Lanka:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Srí Lanka.
2.den - přílet na Srí Lanku, transfer do hotelu, ubytování. Volný program
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrova Srí Lanka do Prahy (Vídně)
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet. Odlety na ostrov Srí Lanka každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku na Srí Lanku, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK- česky mluvící delegát na telefonu, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby, vízum 1 390 Kč.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Royal Palm Beach *****
Lokalita dle pořadatele: Kalutara, Kalutara
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Palms Beach Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 599 722
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Kalutara

5/ 5 8 recenzí

Piky listopad 2018 Srí lanka - Royal Palms Beach hotel, 11/2018. Hotel moc pěkný, vysoký standard. Ochotný personál, ikdyž je poznat, že vyšší pozice vás trochu přehlíží, zato obyčejní uklízeči j... celá recenze

Móňa srpen 2018 Srí Lanka. Nádherná dovolená , komfort a veškeré služby bez jediné chyby . Strava naprosto skvělá . ... celá recenze

Anna Nováková říjen 2017 PROHLÍDKA HOTELU ROYAL PALMS BEACH. Hotel leží v oblasti Kalutara, letiště je vzdálené cca 1,5 hodiny. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

Royal Palm Beach
    Srí Lanka, Kalutara, Waskaduwa

Cena
38 890 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 599 722

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
1
38 890 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
38 890 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
3 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč