Royal Rattanakosin Hotel

  Thajsko, Bangkok

Royal Rattanakosin Hotel

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Klimatizovaný hotel má 300 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Díky internetu, který je k dispozici ve společných prostorách, zůstanou hosté v kontaktu se světem. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Je tady minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Ve volném čase mohou hosté využívat venkovní bazén. Hosté se mohou opalovat na lehátkách. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, kulečník a masáže.

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, JCB a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 649
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací