Hotel Sahra Su Holiday Village & Spa

  Turecko, Fethiye

Sahra Su Holiday Village & Spa

    Turecko, Egejská riviéra, Fethiye
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Sahra Su Holiday Village and Spa v oblasti Ovacik. Hotel je situován 8 km od písčité pláže. Nejbližší město je Fethiye (10 km). Další města: Mugla (135 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici klimatizace, obchody, společenská místnost, recepce, minimarket, vstupní hala a kadeřník. Je k dispozici dětské hřiště. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení automobilu. Personál v tomto hotelu mluví anglicky. K dispozici jsou 8 sezónně otevíraný sladkovodní bazén se začleněným dětským bazénkem. U bazénového baru nabízíme osvěžující drinky. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu je dostupné Kayakoy (7 km) a Blue Lagoon (8 km).

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: služku, směnárnu, lékařskou péči, pokojovou službu, služby prádelny a službu probuzení. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének a dětský klub, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Večery lze strávit na baru u vstupní haly. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje snacky (provozní hodiny: 11:00 - 18:00), dorty a moučníky (provozní hodiny: 16:30 - 17:30), pivo (provozní hodiny: 08:00 - 00:30), kávu a čaj (provozní hodiny: 08:00 - 00:30), půlnoční snacky (provozní hodiny: 23:30 - 00:30), místní alkohol (provozní hodiny: 08:00 - 00:30), víno (provozní hodiny: 08:00 - 00:30) a soft drinky (provozní hodiny: 08:00 - 00:30).

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou zábavných programů, biliár, šipky či stolní tenis. Během rekreace v hotelu Sahra Su Holiday Village and Spa si můžete vychutnat také vířivku, lázně či turecké lázni. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness či aerobik.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 208 394
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací