Salgados Palace Hotel NAU

  Portugalsko, Algarve, Salgados

SALGADOS PALACE - golf

    Portugalsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Salgados Palace se nachází v centru Algarve, v bezprostřední blízkosti golfového hřiště Salgados, krásné pláže, přírodní rezervace a oblíbeného města Albufeira. Mezinárodní letiště Faro je od hotelu vzdáleno 30 minut jízdy.

Vybavení hotelu

Hotel nabízí velkolepé interiéry a moderní design, nicméně působí velmi útulně. Najdete zde spoustu možnostní jak trávit volný čas. V dopoledních hodinách se můžete procházet pěšky podél pláže Salgados nebo si prohlédnout lagunu Salgados. Později si můžete zalenošit u jednoho ze tří rozlehlých bazénů či si vychutnat masáž v místním SPA centru nebo si zacvičit v posilovně, později odpoledne si před večeří dát aperitiv v baru Sunset a zároveň se těšit z pohledu na horizont přes přírodní rezervaci. Hotel je ideální pro páry stejně tak jako pro rodiny, nabízí celkem 228 prostorných pokojů, skvělé zázemí a moderní kongresové centrum.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou vybavené bezplatným Wi-Fi připojením, klimatizací, telefonem, fénem, trezorem, LCD TV a mini-barem. Prezidentské apartmá má 2 oddělené ložnice s en-suite koupelnou a obývací pokoj. K dispozici je 24 hodinová pokojová služba.

Stravování

Svěřte Váš apetit do rukou odborníků, kteří jsou připraveni nabídnout Vám to nejlepší z moderní a tradiční kuchně, ve čtyřech různých restauracích, jež spojuje kvalita potravin i služeb.

Sport a zábava

Salgados pláž (cca 500 m) oceněná modrou vlajkou, Přírodní rezervace Salgados (asi 500 m), 18-ti jamkové Salgados Golfové hřiště (cca 500 m od hotelu), supermarket (asi 500 m), sportovní rybolov, potápění a šnorchlování, výlety na katamaránu, plachtění & windsurf, plážové sporty, jízda na kanoích, vodní lyže a parasailing, vodní skluzavka, off-road výlety, pozorování ptactva.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Salgados Palace Hotel NAU *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 764 189
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací