Pension San André

Slovensko, Východní Slovensko, Vyšné Ružbachy

SAN ANDRÉ

    Slovensko, Pieniny, Slovenské termály, Spišská Magura, Východní Slovensko, Vyšné Ružbachy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a)SAN ANDRÉ I: 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV b) SAN ANDRÉ II: 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV

STRAVA

snídaně nebo polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu. Strava se podává v hlavním penzionu San André (cca 300 m od San André II).

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Tipy na výlety do okolí - Mezinárodní sochařské sympozium - Vyšné Ružbachy (galerie soch pod otevřeným nebem - hrad Stará Ľubovňa - skanzen Ľubovňa - ukázky lidové architektury - středověký vojenský tábor - obraz vojenského života v 16. stol. - Nestville Park - Hniezdne - prohlídka destilerky, skanzen historických řemesel - splav Dunajce na pltích - splav na tradičních dřevěných pltích přes přírodní kaňon hraniční řeky Dunajec - Muzeum Červený klášter - národní kulturní památka - Litmanová - poutní místo - Belianská jeskyně - v blízkosti Tatranské kotliny, 30 km od Vyšných Ružbach - Kaštiel Strážky - město Kežmarok - klenotnice historických památek

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka za poplatek: 5 Eur / noc

DÍTĚ

Jedno dítě do 1,99 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob na pokoji.

KOUPÁNÍ

vnitřní relaxační bazén v hlavním penzionu San André. Aqua Thermall Wellness s krytý termálním bazénem u Grand Hotel STRAND**** (2 km) termální vnitřní bazén Izabella 34°C, jacuzzi, parní sauna bylinná 45°C, suchá finská sauna 95°C, infra sauna 48°C, ochlazovací minerální bazén 22°C, masážní ochlazovací trysky 12°C, finské ochlazovací vědro 12°C. Letní termální koupaliště IZABELA (2 km) - 2 velké a 2 dětské venkovní bazény a 1 krytý termální bazén (provoz jen červenec - srpen)

PARKOVÁNÍ

1 Eur/ auto/den

POBYT SE ZVÍŘETEM

7 Eur /pes / den

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14:00 hod v den příjezdu a snídaní druhý den ráno. V případě polopenze začíná pobyt večeří v dne příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

VÍKEND V RUŽBACHÁCH přes týden (3 dny / 2 noci, nástup NE - ST) přes víkend (3 dny / 2 noci, ČT - SO)
- 2x ubytování - 2x snídaně formou bufetu, - 2x večeře formou bufetu, - 2x sladké odpoledne s kávou nebo čajem (15:00 - 17:00 hod), - denně hotelový bazén neomezeně (dle provozní doby), - denně vstup do fitness neomezeně (dle provozní doby), - denně vstup do finské sauny s infra zářiči neomezeně (dle provozní doby), - 1x hod biliár (pro dvojici), - 1x hod stolní tenis (pro dvojici), - sleva 50% na pronájem tenisové haly nebo tenisového kurtu

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

4 DNY V RUŽBACHÁCH přes týden (4 dny / 3 noci, nástup NE - ÚT) přes víkend (4 dny / 3 noci, nástup ČT - SO)
- 3x ubytování - 3x snídaně formou bufetu, - 3x večeře formou bufetu, - 3x sladké odpoledne s kávou nebo čajem (15:00 - 17:00 hod) - denně hotelový bazén neomezeně (dle provozní doby), - denně vstup do fitness neomezeně (dle provozní doby), - denně vstup do finské sauny s infra zářiči neomezeně (dle provozní doby) - 1x hod biliár (pro dvojici) - 1x hod stolní tenis (pro dvojici), - sleva 50% na pronájem tenisové haly nebo tenisového kurtu

PROGRAMOVÝ POBYT č.3

TÝDEN V RUŽBACHÁCH (6 dní / 5 nocí, nástup NE)
mimo termíny 2.1. - 1.4., 17.4.-22.4. a 30.6.-1.10.19 - 5x ubytování - 5x snídaně formou bufetu - 5x sladké odpoledne s kávou nebo čajem (15:00 - 17:00 hod) - denně hotelový bazén neomezeně (dle provozní doby), - denně vstup do fitness neomezeně (dle provozní doby) - 1x hod biliár (pro dvojici), 1x hod stolní tenis (pro dvojici) - sleva 20% na vstup do finské sauny s infra zářiči, - sleva 50% na pronájem tenisové haly nebo tenisového kurtu

REKREAČNÍ POPLATEK

0,5 Eur/ osoba / den

AKČNÍ NABÍDKA

VYŠNÉ RUŽBACHY = TERMÁLNÍ LÁZNĚ ZA TATRAMI - HOTEL S BAZÉNEM

PROČ K NÁM ?

Proč penzion SAN ANDRÉ - Vyšné Ružbachy: - Vyšné Ružbachy - termální lázně za Tatrami

VYBAVENÍ

San Adré I - restaurace, bazén s vířivkami a protiproudem, saunou (finská a infra), multifunkční sportovní hala (tenis, basketbal, volejbal, florbal aj.), fitness, altánek s možností opékání a grilování, venkovní hřiště a dva dětské koutky (velký a u restaurace). San André II - bufet. Hosté využívají služeb San André I (cca 3 min chůze).

POLOHA

Komplex penzionů San Andreé je situovaný v oblasti Zamaguří v obci Vyšné Ružbachy nedaleko známých termálních lázní. V okolí je plno značených turistických chodníků, koupání v unikátním přírodním travertinovém kráteru. San André II leží přímo u lyžařského svahu Skipark Vyšné Ružbachy. V lázních Vyšné Ružbachy se snoubí dva přírodní léčivé faktory: termální prameny minerálních vod a příznivé klimatické podmínky. Blahodárné účinky minerální vody mají příznivý vliv na léčbu srdečně-cévních poruch, metabolických poruch, ženského onemocnění, onkologické nemoci, nemoci trávicího traktu, duševní poruchy, nemoci z povolání. Léčebné procedury je možné zakoupit v Lázních Vyšné Ružbychy (cca 1 km od penzionů San André). Zvláštností v Lázních Vyšné Ružbachy je léčivý zdroj 'kráter', nazývané pode jeho charakteristického tvaru. Jezírko obklopuje asi metr vysoký val travertínu. Léčivý účinek přírodní uhličité léčivé vody spočívá v tom, že se při koupání pokožkou vstřebává oxid uhličitý, který rozšířením kožních kapilár způsobuje překrvení kůže všech vnitřních orgánů. Druhým přírodním léčivým faktorem je terapeuticky účinné podhorské klima. Otužuje organismus, zvyšuje jeho odolnost, působí rovnováhu vegetativního nervového ústrojí a zlepšuje funkční stav mozkové kúry.

PŘÍJEZD AUTEM

Autem ve směru po D1 do Popradu, zde sjezd 509 Poprad - Východ a pokračovat směrem na Kežmarok po silnici č. 66 / pak 77 do Nižných Ružbachů zde odbočit do Vyšných Ružbachů a pokračovat směrem ke Skiparku. Penzionu leží přímo u skiparku. Parkování u penzionu.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem do Podolínce (zde jezdí přímé autobusy z Prahy - směr Košice, nebo v Popradu přestup). V Podolínci přestoupit na autobus směr Vyšné Ružbachy (nebo Stará Ľubovňa, vystoupit na zastávce Vyšné Ružbachy - kúpele (a dále pak cca 2 km, pěšky směr Skipark Vyšné Ružbachy), penzion leží naproti sjezdovky.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakem do Popradu (jezdí přímé vlaky z Prahy - Regiojet, Pendolino, LEO Expres), zde autobusem do Vyšných Ružbach (buď přímé autobusy nebo s přestupem v Podolínci). Vystoupit na zastávce Vyšné Ružbachy - kúpele (a dále pak cca 2 km, pěšky směr Skipark Vyšné Ružbachy), penzion leží naproti sjezdovky.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 468 393
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací