Hotel Sandals Halcyon Beach Resort

  Svatá Lucie, Castries

SANDALS HALCYON BEACH

    Svatá Lucie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Sandals Halcyon Beach byl otevřen v r.1994.Jedná se o obrovský all-inclusive resort, který leží uprostřed tropického ráje. Majestátní palmy zde odrážejí nedotčené pláže a zelené hory rostou z tyrkysového moře. Najdete tady opravdový klid. Jedná se o zahradu Eden, místo, kde jsou vaše smysly vyvýšeny pohlazením mořského vánku, pozváním oceánských vod a voňavými tropickými květy.

Vybavení pokoje

BUTLER LEVEL

Beachfront Honeymoon Butler Room w/ Private Pool Sanctuary - 1BP
Tyto butikové pokoje na pláži jsou nově postavené a nacházejí se v budově Micoud. Jsou vybaveny šumivým soukromým bazénkem, který je lemovaný třpytivou mozaikovou dlažbou a jsou zdůrazněny uklidňujícím kaskádovým rysem vody. V ložnici je manželská postel velikosti King, HDTV smart TV a elegantní vlastní vybavení. Vstupte do bohaté koupelny, vybavené posuvnými dveřmi a hýčkejte se v lázních, jako jsou skleněná vestavěná sprcha, velké žlabová umyvadla a velké podsvícené zrcadlo. Venkovní prostorná zahrada je vybavena vlastním soukromým bazénem a elegantním nábytkem, na terase jsou lehátka, které poskytují ideální místo pro soukromou relaxaci na pláži nebo stolování pod širým nebem. Hosté ubytovaní v těchto velkolepých apartmánech si mohou vychutnat pozorný servis osobního komorníka a 24hodinovou pokojovou službu.
Výhled : přímý výhled na pláž, přímý výhled na oceán, na oceán

Honeymoon Butler Room w/ Private Pool Sanctuary - 1P
Tyto nově postavené pokoje se nacházejí na úrovni zahrady v budovách Dennery a Gros Islet a jsou vybaveny soukromým potápěčským bazénem, lemovaným třpytivou mozaikovou dlažbou, zdůrazněným uklidňujícím kaskádovým rysem vody. V ložnici je postel s manželskou postelí velikosti King, HDTV smart TV a elegantní vlastní zařízení. Vstupte do bohaté koupelny s posuvnými dveřmi a hýčkejte se v lázních. Nachází se zde skleněná vestavěná sprcha, velká žlabová umyvadla, velké podsvícené zrcadlo. Venkovní prostorná zahrada je vybavena vlastním soukromým bazénem a je plně vybavena elegantním terasovým nábytkem a lehátky, které poskytují ideální místo pro soukromou relaxaci nebo stolování pod širým nebem. Hosté ubytovaní v těchto velkolepých apartmánech si mohou vychutnat pozorný servis osobního komorníka a 24hodinovou pokojovou službu.
Výhled : na bazén, na tropickou zahradu

CLUB LEVEL

Beachfront Club Level Walkout Room w/ Patio Tranquility Soaking Tub – WGBT
Tyto nově zrekonstruované pokoje na pláži se nacházejí na úrovni budov Choiseeul, Laborie, Ciceron a Castries. Přírodní krásy Svaté Lucie a elegance moderního luxusu jsou součástí tohoto klidného útočiště. Prostorné pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem z tvrdého dřeva, velkou postelí a velkou plochou obrazovkou. Koupelna je vybavena sprchou uzavřenou sklem, zrcadlem se zadním osvětlením a dlouhým umyvadlem, zdobeným mozaikovou dlažbou. Venku si můžete vychutnat výhled na moře z intimního prostředí vašeho soukromého balkónu vybaveného Tranquility vanou pro dvě osoby s ochranou soukromí. Pro tento exkluzivní pokoj Club Sandals je k dispozici specializovaný komorník, který zvládne jakékoliv speciální požadavky a rezervace, jako jsou například lázeňské pobyty.
Výhled : přímý na oceán, přímý na pláž, na oceán

Oceanview Club Level Room w/ Balcony Tranquility Soaking Tub - OVT
Tyto nově zrekonstruované pokoje jsou s krásným výhledem na oceán ve druhém patře budov Babonneu, Soufriere a Vigie. Přírodní krásy Svaté Lucie a elegance moderního luxusu jsou součástí tohoto klidného útočiště. Prostorné a lákavé čtvrti jsou vybaveny moderním dřevěným nábytkem s uměleckými akcenty. Ložnice je vybavena postelí velikosti King s jemným ložním prádlem a velkou TV s plochou obrazovkou. Dokonale vybavená koupelna je vybavena sprchou se skleněným zavíráním, zrcadlem se zadním osvětlením a dlouhým umyvadlem s mozaikovou dlažbou. Venku si můžete vychutnat výhled na moře z intimního prostředí vašeho soukromého balkonu, vybaveného Tranquility vanou pro dvě osoby . Pro klienty exkluzivního pokoje Club Sandals je k dispozici specializovaný komorník, který zvládne jakékoliv speciální požadavky a rezervace, jako jsou například lázeňské pobyty.
Výhled: na oceán

Grand Luxe Club Level Walkout Room w/ Patio Tranquility Soaking Tub - WGLT
Tyto nově zrekonstruované pokoje se nacházejí v přízemí budov Anse La Raye, Rodney Bay, Babonneu, Soufriere nebo Vigie. Přírodní krásy Svaté Lucie a elegance moderního luxusu jsou součástí této klidné destinace. Prostorné pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem z tvrdého dřeva, postelí velikosti King a velkou plochou obrazovkou. Koupelna je vybavena sprchou se skleněným zavíráním, zrcadlem se zadním osvětlením a dlouhým dřevěným umyvadlem , zdobeným mozaikovou dlažbou. Venku můžete vychutnat intimitu vaší soukromé terasy, která je vybavena Tranquillity vanou pro dvě osoby s ochranou soukromí. Pro hosty tohoto exkluzivního pokoje Club Sandals je k dispozici specializovaný komorník, který zvládne jakékoliv speciální požadavky a rezervace, jako jsou například lázeňské pobyty.
Výhled: na tropickou zahradu

Grand Luxe Club Level Room w/ Balcony Tranquility Soaking Tub - GLT
Tyto nově zrekonstruované pokoje Grande Luxe jsou rámovány kaskádovitými kvetoucími vinicemi na druhé úrovni budov Babonneu, Soufriere a Vigie. Přírodní krásy Svaté Lucie a elegance moderního luxusu jsou součástí tohoto klidného útočiště. Prostorné a lákavé čtvrti jsou vybaveny moderním dřevěným nábytkem s uměleckými akcenty. Ložnice je vybavena postelí velikosti King s jemným ložním prádlem a velkou TV s plochou obrazovkou. Dokonale vybavená koupelna je vybavena sprchou se skleněným zavíráním, zrcadlem se zadním osvětlením a dlouhým dřevěným umyvadlem, zdobeným mozaikovou dlažbou. Venku si můžete užít intimitu svého soukromého balkonu nebo terasy vybavené Tranquility Smoothing vanou pro dvě osoby s ochranou soukromí. Pro klienty exkluzivního pokoje Club Sandals je k dispozici specializovaný komorník, který zvládne jakékoliv speciální požadavky a rezervace, jako jsou například lázeňské pobyty.
Výhled: na tropickou zahradu

Beachfront Luxury Walkout Club Level Room - GB
Vychutnejte si nezapomenutelný luxus klidného ubytování, které definuje život na ostrově z Halcyonského přímořského přístavu. Jemné přílivy, rytmus romantiky a relaxace na okraji vody, nadčasový šarm se snoubí s moderními vymoženostmi v chatě ve stylu ubytování Marigot bez přehlédnutých detailů. Skvěle vyzdobený obývací prostor je vybaven nábytkem z dřevěného nábytku inspirovaným Colonial, vzdušnými stropy podnoží, okenicemi a tropickými akcenty. Mahagonové postele jsou ve velikosti King a velkými postery jsou povlečeny do jemného evropského plátna pro optimální smyslové pohodlí. Velkolepé francouzské dveře se otevřou širokému vlhkému vánku. Svěží zeleň a jedinečné výhledy na drahokamy jako je tyrkysové moře, jsou možné ze soukromé terasy, která poskytuje intimní prostředí pro ranní kávu, odpolední čaj nebo večerní koktejly. Útulné houpací sítě a romantické ohniště jsou jen pár kroků od tohoto ubytování, stejně jako příjemné altány a nedotčené pláže.
Výhled : přímý na pláž, přímý na oceán, na oceán

LUXURY LEVEL

Honeymoon Hideaway Walkout Poolside Room - GP
Líbánky v klidném odloučeném luxusním zařízením u bazénu. Převléknete si své cestovní oblečení a vklouzněte do rytmu ostrova. Otevřete své francouzské dveře a nechte se zvedat svěžími zahradami, jemným karibským vánkem a šuměním palmových listů. Tyto pokoje se vyznačují velkorysou ložnicí a obytnou místností, vybavenou dřevěným nábytkem, inspirovaným touto kolonií a autentickými tropickými přízvuky. Nachází se zde mahagonové postele velikosti King , které jsou povlečeny do jemného evropského plátna pro optimální smyslové pohodlí. Elegantní dlažba a mramorová koupelna je vybavena velkou vanou. Vychutnejte si ranní kávu, odpolední čaj nebo večerní koktejly ze soukromí své terasy nebo balkónu u bazénu. Vychutnejte si bezkonkurenční svět přírodních krás a všestranných potěšení.
Výhled : na bazén, na tropickou zahradu

Honeymoon Hideaway Luxury Poolside Room - RP
Tyto romantické pokoje u bazénu nabízí bohatý světský luxus v klidném prostředí. Nachází se v prvním nebo druhém patře v budovách Vieux Fort, Prasline nebo Roseau, kde budete schováni uprostřed hustě upraveného tropického prostředí . Vaše stresy se rozplýnou, pokud se naladíte na ostrovní náladu - okouzlující zvuky ptáků a uklidněné zahradní prostředí s nádherným horským podkladem. Elegantní interiér nabízí prostorné ložnice / obývací pokoje vybavené dřevěným nábytkem,inspirovaným karibskými uměleckými pvky.V pokojích se nachází mahagonové postele velikosti King, které jsou povlečeny do jemného evropského plátna pro optimální smyslové pohodlí. Elegantní dlažba a mramorová koupelna je vybavena velkou vanou. Vychutnejte si idylickou scenérii z intimity soukromé terasy nebo balkonu, kde můžete vychutnat ranní kávu, odpolední čaj nebo popíjet večerní koktejl.
Výhled : na bazén, na tropickou zahradu

Halcyon Hideaway Deluxe Walkout Room - WHHD
Toto klidné ubytování se nachází v přízemí budovy Mon Repos. Prostorná ložnice je vybavena nábytkem z tvrdého dřeva, postelí velikosti King, lednicí na pokoji a TV s plochou obrazovkou. V koupelně je velká vana / sprchový kout a nová dlažba a koupelna. Venku si užijete intimitu soukromé terasy.
Výhled: na tropickou zahradu

Halcyon Hideaway Deluxe Room - HHD
Tyto romantické pokoje se nachází ve druhém patře budovy Mon Repus. Jsou obklopeny svěžími zahradami, jako nádherné útočiště nabízí nábytek z tvrdého dřeva, královskou postel a TV s plochou obrazovkou. Koupelna je vybavena kombinací vana a sprcha. Venku si můžete užít soukromí svého balkonu a dopřát si idylické tropické scenérie.
Výhled: na tropickou zahradu

Stravování

All inclusive

Pláž

Písečná s bílým pískem

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sandals Halcyon Beach Resort *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 206 947
dnes 8–19 h

Lokalita