Hotel Sands Suites Resort & Spa

  Mauricius, Západní pobřeží, Flic en Flac

5/5

Sands Suites Resort & Spa

    Mauricius, Západní pobřeží, Flic en Flac
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Poloha: Resort Sands Suites Resort & Spa se rozkládá u písečné pláže poseté palmami s romantickým výhledem na lagunu a z vody se zvedajícího majestátního pohoří. Leží na západním pobřeží ostrova u pláže Flic-en- Flac, v krásné udržované zahradě, s výhledem na záliv Tamarin a pohoří Le Morne. Vzdušná tropická elegance boutique resortu v mauricijském stylu se skvělou kuchyní a luxusními službami zaručují pohádkovou dovolenou. Vzdálenost od letiště je cca 60 minut jízdy, od hl. města Port Louis cca 30 minut jízdy. Golfové hřiště Tamarina Golf Course je vzdáleno cca 25 minut jízdy. Hotel leží v těsné blízkosti sesterského resortu Maradiva Villas.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, klimatizace, 3 restaurace, bar, venkovní bazén, dětský bazén, whirlpool, SPA centrum, salon krásy, kadeřnictví, obchod se suvenýry, boutique, dětský klub, business centrum, konferenční sál, hlídání dětí, Wi-Fi připojení zdarma, pronájem aut, půjčovna kol, úschovna zavazadel, směnárna, prádelna, čistírna, žehlení, knihovna.

Ubytování: Superior Suite - klimatizace, minibar, trezor, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-Fi připojení zdarma, koupelna, sprcha, vana, WC, balkon s výhledem na lagunu, sedací souprava. Ubytování za příplatek: Exclusive Suite - 2 balkony, 2 ložnice, obývací a jídelní část, výhled na oceán, Deluxe Suite - v přízemí s terasou a vstupem na pláž, Beachfront Suites.

Stravování: Polopenze formou bufetu. A la Carte restaurace: exotická s místním kořením, plody moře, grilované speciality. V baru míchané koktejly, alko a nealko nápoje. Dine around - vstup do 3 restaurací sesterského resortu Maradiva Villas.

Pláž: Hotel leží přímo u 250 m dlouhé písečné pláže.

Sport a zábava: Živá hudba, občasná večerní vystoupení, túry, aquagymnastika, jóga, deskové hry, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, šlapací kola, vodní lyže, paddle board, wake-boarding, kajaky, katamarány, rybaření, tenis, plážový volejbal, golf, stolní tenis. Spa centrum: lázně, sauna, parní lázně, masáže, relaxační procedury.

Program pobytového zájezdu:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Mauritius.
2.den - přílet na Mauritius, transfer do hotelu, ubytování. Volný program.
3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.
Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Mauritia do Prahy (Vídně).
Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.Odlety na Mauritius - odlety každý den, na libovolný počet nocí!!!

Základní cena zahrnuje

  • zpáteční letenku na Mauritius, transfery letiště - hotel - letiště, uvedený počet ubytování, uvedený počet stravování, asistenci partnerské CK- česky mluvící delegát, pojištění CK proti insolvenci, letištní a bezpečnostní taxy + palivový příplatek.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, připojištění proti stornu zájezdu, fakultativní služby.
  • Cena platí v optimálních knihovacích třídách letenek.
  • Při cestě na Mauritius je potřeba mít platný cestovní doklad, cestovní pas platný ještě min. 6 měsíců od doby návratu z dovolené.
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Palma Travel Touroperator a.s., IČ 24830968.
Název hotelu dle pořadatele: Sands Suites Resort & Spa ****
Lokalita dle pořadatele: Západní pobřeží, Flic en Flac
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sands Suites Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 599 712
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Západní pobřeží

5/ 5 1 recenzí

Irena Č. září 2014 Prohlídka hotelu Sands Resort & Spa ***+. Hotel se nachází v nádherném prostředí mezi lagunou, horami a krásnými zahradami. V létě 2014 prošel hotel vkusnou rekonstrukcí a ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací

Nezávazná objednávka

Sands Suites Resort & Spa
    Mauricius, Západní pobřeží, Flic en Flac

Cena
53 290 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 599 712

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
53 290 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
31 200 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 790 Kč