Sarp Hotel Kadriye Belek

  Turecko, Belek

Sarp Hotel Belek

    Turecko, Turecká riviéra, Belek
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Sarp Hotel Belek leží 1300 m od písčité a štěrkopískové pláži. Nejbližší město je Belek (5 km). Další města: Antalya (35 km). Hotel ve městě Belek nabízí 183 pokojů a v roce 2015 prošel renovací, k dispozici je 2 výtahy a klimatizace. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici obchody, recepce, kadeřník a vstupní hala. Personál tohoto 6 podlažního hotelu mluví anglicky, rusky a německy. Je k dispozici dětské hřiště. Prázdninovou mobilitu vám usnadní půjčovna kol a automobilů. K dispozici jsou 3 sezónně otevíraný sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénkem. Přímo u hotelového bazénu je bar, kde se mohou hosté odreagovat u sklenky drinku. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma na pláži a u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke k barům a restauracím, turistické informace, na disko, stání taxíků a do středu města. Z hotelu je dostupné letiště GZP (146 km) a letiště AYT (33 km). O vaši zábavu se postará hotelová diskotéka. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: služku, službu probuzení, žehlení, služby prádelny, pokojovou službu a lékařskou péči. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének a dětský klub, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba. Hotel nabízí zasedací místnost.

Stravování:

Během dne je také k dispozici bufet. Večerní drinky si můžete vychutnat na baru u vstupní haly. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje pozdní snídani (provozní hodiny: 10:00 - 10:30), snacky (provozní hodiny: 11:00 - 16:00), dorty a moučníky (provozní hodiny: 16:30 - 17:30), kávu a čaj (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), víno (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), místní alkohol (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), soft drinky (provozní hodiny: 10:00 - 00:00), půlnoční snacky (provozní hodiny: 23:30 - 23:59) a pivo (provozní hodiny: 10:00 - 00:00).

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou zábavných programů, badminton, šipky, boccia či stolní tenis. Během rekreace v hotelu Sarp Hotel Belek si můžete vychutnat také turecké lázni, relaxační místnost či lázně. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. plážový volejbal, fitness, volejbal, basketbal či aerobik.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Euro/Master, American Express a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sarp Hotel Kadriye Belek ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 1300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 184 191
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sarp-hotel-belek-turecka-riviera-turecko-z1184191/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací