Savoy Hotel

  Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay

Savoy Hotel

    Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu

Poloha:
Nachází se v krásném Sharm El Sheikhu na špičce Sinajského poloostrova na břehu Rudého moře. Relax uprostřed přírodní flóry a fauny. Letiště Sharm El Sheikh je vzdáleno přibližně 8 km.
Vybavení:
Hostům je k dispozici 416 pokojů v hlavní budově a 7 vedlejších budovách. Hostům je k dispozici bezplatné Wi-Fi, krásné zahrady, knihovna, bankomat, parkoviště zdarma, prádelna, kadeřnictví a dětská herna.
Jídlo:
Snídaně a E-Class jsou k dispozici v 5 různých restauracích.
Ubytování:
Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, trezorem (za příplatek), balkonem nebo terasou, pokojovou službou, mramorovou koupelnou s vanou a sprchou, kosmetickým zrcátkem, fénem, TV, telefonem a WiFi.
Dvoulůžkové pokoje lze rezervovat buď s výhledem na bazén (DPZ/EPZ), s výhledem do zahrady (DZG/EZG) nebo s výhledem na moře (DZM/EZM). Rodinné pokoje (FZ) mají výhled do zahrady.
Sport/zábava:
Hotel nabízí hostům prvotřídní lázeňské centrum s různými wellness procedurami (za poplatek) a fitness centrum.
Pozor na cestování se sníženou pohyblivostí:
Hotel není bezbariérový a nenabízí pokoje vhodné pro tělesně postižené.
upozornění:
Egyptě je povinná vízová povinnost. Pro získání víza musí být vstupní papír (doporučujeme cestovní pas) platný ještě 6 měsíců po skončení cesty. Vstupní vízum do Egypta není zahrnuto v ceně zájezdu. Vydání víz před vstupem přes Egypt. Embassy Berlin/Consulates v současné době stojí € 22,- za vízum. Jako německý turista dostanete vízum také po příletu na egyptském letišti (25 USD / vízová známka cca 22 EUR). Na místě je nabízena vízová služba, která je v současné době zpoplatněna € 28,-/osoba a zahrnuje vízum včetně zpracování a razítkování, což šetří čas při vstupu.
Ve většině hotelů končí hotelová služba zpravidla v poledne posledního dne pobytu v hotelu. CK má s některými hotely zvláštní ujednání, zeptejte se.
Pobyt v hotelu:
V RED SEA HOTELS je pozdní check-out, tj. hotelový pokoj a rezervovaná jídla jsou vám k dispozici bez omezení až do vyzvednutí.To se týká pouze zájezdů, nikoliv POUZE hotelových rezervací.
všech ostatních hotelů končí hotelová služba obvykle v poledne posledního dne pobytu v hotelu. CK má s některými hotely zvláštní ujednání, zeptejte se.

Základní cena zahrnuje

  • Letištní taxy a poplatky

Základní cena nezahrnuje

  • Víza

Informace o zájezdu

Pořadatel: ETI (Express Travel Interational GmbH), IČ 6977189.
Název hotelu dle pořadatele: Savoy Hotel *****
Lokalita dle pořadatele: Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Savoy Hotel *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 658 322
dnes 8–19 h

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Savoy Hotel
    Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay

Cena
22 199 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 658 322

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
22 199 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč