Hotel Savoy Residence

  Spojené arabské emiráty, Dubaj, Bur Dubaj

4/5

Savoy Suites

    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Bur Dubaj
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program
1: PRAHA - DUBAJ
Odlet z Prahy. Odbave ní 2 h před odletem. Přílet do Dubaje, transfer do hotelu, nocleh.
2 - 6: POBYT V DUBAJI
Snídaně. Pobyt v hotelu dle výběru ve měs tě (hotely organizují 2x denně zdar ma transfery na pláž) či v hotelu pří mo na pláži (plážové hotely jsou o ně co dražší). Volný program. V Dubaji jsou ideální nákupní mož nosti za příznivé ceny. Možnost vy užití široké na bíd ky fakul tativních výletů s českým de legátem - půldenní pro hlídka města, výlet do sou sedního emi rátu Sharjah, pouštní safari s večeří.
7: DUBAJ
Snídaně. Volno na koupání a ná kupy.
8: ODLET A PŘÍLET DO PRAHY
Transfer na letiště, odlet do Prahy.
Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Popis hotelu Savoy Suites **** 4*

Popis

velmi hezký hotel se 126 pokoji v samotném centru Dubaje v blízkosti obchodního centra a nákupních zón. Vzdálenost 20 min. jízdy od mezinárodního letiště v Dubaji.

Vybavení

několik restaurací s mezinárodní kuchyní a barů, střešní terasa s bazénem, vířivkou a barbecue, tělocvična; několikrát denně zdarma transfer na pláž a zpět

Pláž

nedaleko pláže Jumeirah a Mamzar s jemným pískem (cca 20 min. jízdy od hotelu)

Zábava a sport

stolní tenis, videohry, vodní sporty na pláži

Stravování

snídaně formou bufetu, večeře za příplatek, možnost stravování a la carte v hotelových restauracích

Vybavení pokojů

koupelna s WC, TV, klimatizace, minibar, telefon, kompletně zařízená kuchyňka, pračka

Na pokoji lze ubytovat maximálně 2 dospělé + 1 dítě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Savoy Residence ****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 816 636
dnes zavřeno

Hodnocení

4/ 5 2 recenzí

Michaela Š duben 2015 Městský hotel Savoy Residence. Jedná se o městský hotel, ale na pláž jezdí denně autobusy.... celá recenze

Maťa únor 2012 Prehliadka hotela - Savoy Suites ***. Hotel Savoy sa radí medzi mestské hotely, nachádza sa v centre Dubaja. Je to menší hotel - cca 126 izieb.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-savoy-suites-dubaj-spojene-arabske-emiraty-z1816636/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací