Scharler's Boutique Hotel

  Rakousko, Salcbursko, Uttendorf

Scharler''s Boutique Hotel

    Rakousko, Oberpinzgau, Rakouské ledovce, Salcbursko, Mittersill / Pass Thurn, Uttendorf, Weisssee Gletscherwelt (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Aktiv - Genuss - Wellness Boutiquehotel je centrálně umístěný mezi městy Zell am See a Kitzbühel - střední třídy s garancí kvality. Individuální a osobní je mottem v butikovém hotelu Scharler v Uttendorfu v srdci rekreačního regionu Národního parku Hohe Tauern. Majitel Andreas Scharler, zkušený šéfkuchař a kvalifikovaný Somelier vás zkazí kuchařem na vysoké úrovni. Vychutnejte si vynikající kuchyni a vybraná vína z Rakouska. Wellness a cvičení: Chcete relaxovat? Pro relaxační hodiny navštivte saunu, vyhřívaný bazén s lehátky a masáže.

Umístění a vzdálenost

Centrum: Uttendorf 0 m, Přístav: Uttendorf 0 m, Veřejný krytý bazén: Mittersill 6 km, Obchod s potravinami: Uttendorf 20 m, Nákupy: Uttendorf 20 m, Vlakové nádraží: Uttendorf 400 m, 100 km, ledovec: Kaprun 20 km, středisko Nadmořská výška: 800 m, veřejný venkovní bazén / jezero: Uttendorf 300 m, lyžařský vlek: Hollersbach Kitzbühel / Zell am See 15 km.

Obecná zařízení

Recepce, Úschovna zavazadel, Místo recepce, Hala / Lobby, WLAN: zdarma, Pokoj k zapůjčení, Úschovna kol, Výtah, Parkování: zdarma, Snídaně, Restaurace, Bar, Nekuřácký objekt, Pivní zahrada, Zahrada, Trávník , Deštníky: zdarma, Lehátka: zdarma.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, vana / sprcha / WC, Fén, Župan: zdarma, balkon / terasa, Topení, Kabelová televize, WLAN: zdarma, Trezor: , lednička.

Typy pokojů a apartmánů

2 lůžka / sprcha / WC / balkón, Standard, 22 - 26 m2, 2-3 lůžka / sprcha / WC / balkon, Deluxe, prostorný pokoj s kvalitní koupelnou, Posezení, Pohovka, 28 - 40 m2.

Fitness a wellness

Wellness plocha: ~ 300 m2, pro děti od 14 let. Venkovní bazén: Děti: Pouze pod dohledem dospělých. Venkovní bazén: se skleněnou kupolí, bylinná parní lázeň, finská sauna, infračervená kabina, relaxační místnosti, solná parní jeskyně, Otevírací doba: sauna od 15:30 do 19:00, bazén po celý den.

Fitness a Wellness služby na místě

Beauty Centre, Masáže, schůzky.

Stravování

Polopenze plus, snídaně formou bufetu, odpolední občerstvení: občerstvení a dort od 15:00 do 17:00 hod., Večeře (5 hřišť): 4 sítě na výběr, bohaté alternativní menu, pokud se vám nelíbí jídlo denně, denně minimálně 10 hlavních hřišť, které si můžete vybrat, bez alkoholu nápoje celý den (06:00 - 22:00 hod.): čerstvá jarní voda (stále a šumivá), různé kvalitní čaje, Julius Meindl kávové speciality (espresso, , cappuccino atd.), čerstvé ovoce po celý den.

Aktivity

Fitness centrum, Nationalpark Summercard Mobile: více než 60 služeb, jako je Großglockner Alpine Road, centrum národního parku, venkovní bazén Mittersill nebo jiné venkovní bazény v regionu, Krimmlerské vodopády, Weisssee Gletscherbahn, Panoramabahnské Kitzbühelské Alpy, informace: www.nationalparkcard.at.

Děti

Dětská postýlka; Vysoká židle.

Domácí mazlíčci

Euro 14, - za den splatné na místě bez jídla.

Smíšený

Kreditní karty: Debit karty / EC karty, MasterCard, Visa, Přístupnost pro vozíčkáře: Ne, Příjezd od: 14:00 hodin, Odjezd: 10:00 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Scharler's Boutique Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 14000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 337 306
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací