Sea Breeze Beach House by Ocean Hotels

  Barbados, Jižní Barbados, Maxwell Beach

Sea Breeze Beach House

    Barbados, Jižní Barbados, Maxwell Beach
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Komfortní hotel, který se nachází v oblasti snů o exotické dovolené, pohlednicová pláž se světlým měkkým pískem na dosah ruky, kde se modrá obloha harmonicky ponoří do tyrkysové vody, a spousta vybavení, díky kterému zapomenete na všední dny. život a cítit se jako v ráji! Výhodou tohoto místa je komfortní ubytování v prostorných pokojích s terasami a pohádkovým výhledem, které se bude hodit jak párům, tak rodinám! Najdete zde tři bazény, včetně jednoho určeného pro dospělé, lázeňské centrum a několik barů a vynikajících restaurací. O zábavu na místě se postarají animace, nejmenší si užijí aktivity v miniklubu a pro milovníky dobrodružství je připravena široká nabídka vodních sportů. Hosté jej oceňují pro svou pohostinnou atmosféru a přátelské služby a doporučuje se pro vysněnou dovolenou v Karibiku - zde vždy najdete něco, co vám udělá radost!

Výhody nabídky
  • přímo u pláže se světlým pískem
  • prostorné pokoje s krásným výhledem
  • velký výběr restaurací
  • atrakce pro děti včetně miniklubu a animací
  • široká nabídka vodních sportů
Umístění

dobře. 10 km od centra BRIDGETOWN - hlavního města Barbadosu, cca. 200 m od restaurací a barů, cca. 7 km od Domu George Washingtona a Barbados Museum & amp; Historická společnost, cca. 9 km od Queen's Park, cca. 9 km od St. Michael, cca. 13 km od signální stanice Gun Hill, cca. 24 km od botanické zahrady Andromeda; Cca. 11 km od letiště na Barbadosu.

Pláž

Maxwell, veřejná, samostatný hotel p, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, přímo u hotelu, slunečníky a lehátka zdarma.

Hotel

čtyřhvězdičkový, dobře udržovaný, postavený v roce 1985, renovovaný v roce 2017, 122 pokojů, hlavní budova a 3 menší budovy, až 5 pater, výtah, prostorná vstupní hala, 24- hodinová recepce, 4 restaurace: Mahagony Lounge - snídaně, obědy a večeře, bufet a la carte jídla, místní a mezinárodní kuchyně, k dispozici dětské menu, Aqua Terra Restaurant - la carte obědy a večeře, místní a mezinárodní kuchyně, mořské plody, k dispozici menu pro děti, Cerulean - večeře la carte, mezinárodní kuchyně, možnost dětského menu, k večeři povinné společenské oblečení (pánové - dlouhé kalhoty), The Flying Fish - obědy a večeře la carte, grilovaná jídla, pizza, saláty, dětské menu k dispozici 4 bary, z toho jeden na pláži; směnárna, úschovna zavazadel, obchod; zahrada, terasa s výhledem na oceán, bezplatné bezdrátové připojení k internetu; příplatky: pokojová služba, služba žehlení; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express; záloha požadovaná při přihlášení (splatná v hotovosti nebo zablokována na kreditní kartě) ve výši: 250 USD / pobyt.

Pokoje

klasický: 2 osoby (možnost 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti - rozkládací pohovka), cca. 39-41 m2, klimatizace, stropní ventilátor, koupelna (sprcha, WC, fén, kosmetický set), bezdrátové připojení k internetu, satelitní TV, trezor, malá lednička, žehlící souprava, rychlovarná konvice; balkon (stůl a židle); výhled na moře za poplatek; apartmá: 4 osoby (možnost 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti - rozkládací pohovka), cca. 93 m2, obývací prostor a 2 ložnice oddělené dveřmi, klasické zařízení pokojů; výhled na moře za poplatek; luxusní junior suite: 2 osoby (možnost 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti - rozkládací pohovka), cca. 56 m2, opticky oddělený obývací pokoj a ložnice, klasické zařízení pokoje, navíc místo rychlovarné konvice, kávovar, minibar; terasa (stůl a židle), výhled na moře; apartmá a luxusní junior suite za příplatek.

Rekreace

3 bazény, z toho jeden v části pouze pro dospělé (18+), sladká voda, slunečníky a lehátka zdarma u bazénů, jacuzzi v části pouze pro dospělé (18+ ), aqua aerobik, posilovna, bingo, vodní sporty na pláži; miniklub (4-12 let), animace pro dospělé a děti; za příplatek: SPA centrum: masáže, pečující kúry; externí nabídka (za poplatek): golfové hřiště cca. 4 km od hotelu, tenisový kurt cca. 7 km od hotelu.

All inclusive
  • snídaně (7.00-10.30), oběd (12.30-14.30), večeře (6.30-20.00) ve vyhrazených restauracích; občerstvení v určených časech v určených barech; nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v omezených hodinách v určených barech.
Zdarma
  • plážový servis - Wi-Fi
Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Sea Breeze Beach House ****
Lokalita dle pořadatele: Barbados, Oistins
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sea Breeze Beach House by Ocean Hotels ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 127
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

Sea Breeze Beach House
    Barbados, Jižní Barbados, Maxwell Beach

Cena
156 479 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 127

Zájezd

dospělá osoba
2
156 479 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 403 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 467 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 Kč