Hotel AX Odycy Resort

  Malta, Qawra

AX Odycy (ex Seashells Suncrest)

    Malta, Qawra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Luxusní hotelový komplex AX Odycy, řadící se do hotelového řetězce AX Hotels (původně Seashells Resort, od července 2023 AX Odycy) se rozléhá pobřežní riviéře letoviska Qawra se skalnatým pobřežím. Hotel se může pyšnit skvělou polohou skýtající překrásný výhled na moře, rovněž tak velkou vybaveností a vysokou kvalitou služeb. Oceňujeme velice prostornou sluneční terasu a také variabilitu ubytování (2-4 osoby). V neposlední řadě je místo skvělým výchozím bodem pro toulky po okolí, které jsou, díky poloze hotelu, velice snadno dostupné.

Přehled

luxusní hotelový komplex rodinný hotel 3 restaurace wellness centrum nákupní možnosti v okolí

Stručná poloha

10 km od Mdiny 16 km od Valletty 19 km od letiště

Poloha

Luxusní hotelový komplex AX Odycy, řadící se do hotelového řetězce AX Hotels (původně Seashells Resort, od července 2023 AX Odycy) se rozléhá pobřežní riviéře letoviska Qawra se skalnatým pobřežím. Dík své poloze nabízí nádherné výhledy na zálivy Salina a St.Paul´s. Přímo před areálem resortu je menší skalnatá pláž s platy, další pláže jako Mellieha a Golden Sands jsou vzdálené pár minut jízdy autobusem. V přímém okolí resortu se skýtají nákupní možnosti, zábava, nespočet obchodů, kaváren, barů a dalších turistických lákadel. Díky místní autobusové dopravě (zastávka přímo u resortu) se snadno dopravíte do okolních zajímavých míst (Mdina-bývalé hlavní město ostrova-10 km, Valletta-hlavní město-16 km, archeologické muzeum, akvárium aj.). Mezinárodní letiště je vzdáleno 19 km.

Vybavení hotelu

Impozantní moderní vícepatrová stavba je tvořena hlavním ubytovacím křídlem a přilehlým areálem s několika dalšími budovami a částí bazénů v přední části k moři. Uvítá Vás velice elegantní vstupní hala s recepcí, lobby s barem, směnárnou a výtahy. K dispozici budete mít společenské místnosti, salónky, konferenční a business centrum, internetový koutek, hernu, obchod se suvenýry, fitness centrum, celkem 3 restaurace se zaměřením na rodiny nebo a´la carte restaurace jen pro dospělé a několik barů (vnitřní, pool bar, snack bar aj.). Venkovní areál nabízí velký panoramatický bazén a dětský bazén (mořská voda) obklopené prostornou sluneční terasou s lehátky a slunečníky (zdarma, plážové osušky za poplatek). Hotel má také střešní bazén s malou sluneční terasou. O zábavu se postarají společenské večery pořádané hotelem, lze si zahrát šipky, stolní tenis, využít dětský klub, absolvovat kurzy aerobicu. Cca 150 m od hotelu je wellness centrum. Na pláži lze využít služeb některého ze středisek vodních sportů. Parkování před hotelem je za poplatek.

Vybavení pokoje

Celková ubytovací kapacita resortu je přes 400 pokojů a suit. Pokoje se dělí do několika kategorií. Všechny jsou moderně a vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV, WiFi připojení, pracovní desku, balkón nebo terasu (výhled na okolí, na areál nebo na moře). V nabídce jsou i rodinné pokoje pro 4 osoby nebo Junior suity (na vyžádání, rovněž tak bezbariérové pokoje).

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky

2-lůžkové pokoje s možností přistýlky jsou moderně a vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV, WiFi připojení, pracovní desku, balkón nebo terasu.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře s možností přistýlky

2-lůžkové pokoje s výhledem na moře s možností přistýlky jsou moderně a vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV, WiFi připojení, pracovní desku, balkón nebo terasu..

Stravování

snídaně nebo polopenze formou bufetu nebo all inclusive

Názor CK

hotel se může pyšnit skvělou polohou skýtající překrásný výhled na moře, rovněž tak velkou vybaveností a vysokou kvalitou služeb. Oceňujeme velice prostornou sluneční terasu a také variabilitu ubytování (2-4 osoby). V neposlední řadě je místo skvělým výchozím bodem pro toulky po okolí, které jsou, díky poloze hotelu, velice snadno dostupné.

Základní cena zahrnuje

ubytování na 7/10/11/14 nocí se snídaní, leteckou dopravu Praha - Malta - Praha, letištní a bezbečnostní taxy, transfery letiště - hotel - letiště, asistenci místní CK.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku. V hotelu Seashells Resort at Suncrest je třeba složit při nástupu na ubytování kauci ve výši 50 EUR na pokrytí případných škod, tato kauce bude klientům vrácena při ukončení ubytování a kontrole pokoje. S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň, kterou hradí osoby ve věku od 18 let ubytované v místních ubytovacích zařízeních všech typů (vč. hostitelských rodin). Poplatek vybírají přímo ubytovatelé v místě pobytu, a to ve výši 0,5 EUR/osoba/noc, max. 5 EUR/osoba/pobyt. Osoby mladší 18 let jsou od tohoto poplatku osvobozeny.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: AX Odycy (ex Seashells Suncrest) ****
Lokalita dle pořadatele: Malta, Qawra
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

AX Odycy Resort ****
Typ pláže: kamenitá, skalnatá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 070
dnes 8–19 h

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací

Nezávazná objednávka

AX Odycy (ex Seashells Suncrest)
    Malta, Qawra

Cena
33 741 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 611 070

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
33 741 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
13 600 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč