Hotel Som Fona

  Španělsko, Mallorca, S'Illot

SEASUN Fona (ex SOM Fona)

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, S'Illot
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:

Moderní zařízení se nachází přímo u moře na nádherné nábřeží. Se můžete dostat na písečné pláže Sa Coma a S'Illot jen pár kroků. Kavárny, bary, restaurace a některé obchody lze nalézt v okolí.

vybavení:

Komfortní hotel s 98 pokojů rozloží na 4 podlažích. Mezi další zařízení patří lobby s recepcí, výtahy, internetový koutek, Wi-Fi (včetně), restaurace, bar a snack bar. V krásných důvodů, plavecký bazén se sluneční terasou. Předsedové a markýzy jsou inclusive, exkluzivní lehátka (za poplatek). Plážové osušky (nutná záloha). K dispozici je také nová střecha Sky chillout bar, restaurace, bazén a lehátka.

ubytování v rodinném domě:

Elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje (B1-2A) jsou vybaveny klimatizací, trezorem, satelitní TV, Wi-Fi připojení na internet (v ceně), telefonem, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, balkonem a částečným výhledem na moře. Ekonomický pokoj (B1-2S) jako B2a, nebo jednolůžkový pokoj (A1E) bez balkonu, jinak vybavena pro pozemní straně jako B2a k dispozici. Volitelně dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén a částečný výhled na moře (B1-2B), vybavená B2a k dispozici. Premium Double Splendit Seaview (B1-2E) s výhledem na moře a Splendit balení s dalším vybavením, jako je privátní check-in, rané check-in a pozdní check-out-li stanoveno jinak (v závislosti na dostupnosti), mezinárodní denní tisk, župany a pantofle, jako B2a. Stylové junior suity (B1-3C) jsou prostorné a vybavené pohovkou a balkonem s částečným výhledem na moře. Volitelné premium Junior Suites Splendit Seaview (B1-3D) s výhledem na moře a Splendit balení s dalším vybavením, jako je privátní check-in, brzký check-in a late check-out (v závislosti na dostupnosti), mezinárodní denní tisk, župany a pantofle, jinak vybavena B2C.

Stravování:

Snídaně nebo polopenze. Všechna jídla formou bufetu. Kuchařské show.

Sport / Aktivituten:

Včetně: deskových her.

wellness:

Za poplatek: krytý bazén, sauna, parní lázeň, vířivka, thajské masáže.

Info:

Amex, Mastercard, VISA; Hvězdičky: 4 hvězdičky.

Line Poznámka:

Rezervace pro hosty mladší 18 let není možné. Činnosti a zařízení ve venkovním prostoru podléhá povětrnostním vlivům jsou k dispozici.

Poznámka:


Vláda Baleárských ostrovů se rozhodl pro pobyty od 01. 07. 2016 pobytovou taxu ( „daně pro udržitelný cestovní ruch“, srovnatelné s daní), které mají být zvýšen. Tato daň se platí každý host v hotelu a je závislá na druhu a kategorii turistické ubytovny a délce pobytu. Částka se pohybuje mezi 0,50 € a 2,00 € za osobu a den, plus. 10% DPH. V hlavní sezóně (01. 05. -31. 10.). Sezónu (01. 11. -30. 04.) Tento se sníží o 50%. Hosty, kteří zůstávají déle než osm po sobě jdoucích nocí, platí od devátého dne pouze 50% daně. Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od placení daně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Som Fona ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Das Hotel ist nur für Erwachsene buchbar!

Weitere Details finden Sie unter 'Hinweise'.

Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Ab dem 01. Januar 2018 liegt diese in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen € 1,- und € 4,- pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04.) reduziert sich der Betrag auf € 0,25 und € 1,-. Gäste, deren Aufenthalt länger als acht aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.

ADULTS ONLY

Lage: An einer Uferpromenade, direkt am Meer gelegen. Die Strände Sa Coma und S'Illot erreichen Sie nach wenigen Schritten. Cafés, Bars, Restaurants und Geschäfte finden Sie in nächster Umgebung. Die Transferzeit zum Flughafen beträgt ca. 75 bis 95 Minuten.

Ausstattung: Das moderne Hotel verfügt über 98 Zimmer, auf 4 Etagen. Zu den weiteren Einrichtungen zählen eine Empfangshalle mit Rezeption, Lifts, Internetecke, WLAN (inklusive), Restaurant, Bar und Snackbar. Im Außenbereich befinden sich der Pool mit Sonnenterrasse. Die Liegen und Sonnensegel sind inklusive, Sonnenliegen gegen Gebühr. Neue Dachterrasse mit Sky-Chillout-Bar, Restaurant, Pool und Liegen.

Unterbringung: Die Doppelzimmer (B1-2A) verfügen über Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn, Balkon und seitlichen Meerblick. Sparzimmer (B1-2S) mit Straßenblick, sonst ausgestattet wie B2A, buchbar. Wahlweise Doppelzimmer mit Poolblick und seitlichem Meerblick (B1-2B), ausgestattet wie B2A, buchbar. Auch als Einzelzimmer (A1E) ohne Balkon, mit Blick zur Straße, sonst wie B2A buchbar. Premium Doppelzimmer Splendit Seaview (B1-2E) mit direktem Meerblick und Splendit-Paket mit zusätzlichen Annehmlichkeiten, wie z.B. privatem Check-in, early Check-in und late Check-out (nach Verfügbarkeit), internationale Tageszeitung, Bademäntel, Slipper, sonst wie B2A. Die stilvollen Juniorsuiten (B1-3C) sind geräumiger und bieten zusätzlich ein Sofa sowie Balkon mit seitlichem Meerblick. Wahlweise Premium Juniorsuiten Splendit Seaview (B1-3D) mit direktem Meerblick und Splendit-Paket mit zusätzlichen Annehmlichkeiten, wie z.B. privatem Check-in, early Check-in und late Check-out (nach Verfügbarkeit), internationale Tageszeitung, Bademäntel, Slipper, sonst wie B2C.

Essen & Trinken: Frühstück oder Halbpension. Alle Mahlzeiten in Buffetform.

Wellness: Gegen Gebühr: Hallenbad, Sauna, Türkisches Bad, Whirlpool, Thai Massagen.

Info: Kreditkarten: Amex, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.

Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2018:
Buchungshinweis: Geöffnet vom 23.03.bis 04.11.2018. Mindestaufenthaltsdauer 3 Nächte.



Hinweis: Reservierungen für Gäste erst ab 18 Jahren möglich.

Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 000 632
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací