Semarah Hotel Metropole

  Lotyšsko, Riga

SEMARAH HOTEL METROPOLE

    Lotyšsko, Riga
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4* hotel se nachází v budově z 19. století v centru Rigy. Hosté mají vstup zdarma do městské tělocvičny, která se nachází cca 5 minut chůze od hotelu. Památky města se nacházejí v pěší dostupnosti od hotelu.

Ubytování

88 stylových a nově zrekonstruovaných pokojů (koupelna, WC, trezor, Wi-fi, TV, mini bar, čaj/káva, psací stůl)

Popis

Riga je hlavní město Lotyšska a také největší město Pobaltí. Napoleon dokonce nazval Rigu 'předměstím Londýna'. Nejzajímavější je Staré město se dvěma dominantami – Rižským dómem, který je největším kostelem v celém Pobaltí a Kostelem Sv. Petra. V uličkách staré Rigy se dochovala dosud řada starých kupeckých domů. Za výlet určitě stojí Jurmala, lázeňské středisko u Baltského moře.

Vybavení a služby

V hotelu je k dispozici 24hodinová recepce, restaurace, úschovna zavazadel, bar, Wi-fi, konferenční prostory.

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer ? Soukromý transfer z/na letiště - auto až pro 3 osoby Výlety ? Procházka Starým Městem – historickým jádrem Rigy s místním průvodcem. ? Etnografické muzeum - jeden z nejstarších skanzenů v Evropě s místním průvodcem, 3 h. ? Jurmala – 4 h s místním průvodcem do přímořského letoviska Jurmala.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Semarah Hotel Metropole ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 444 758
dnes 8–19 h

Lokalita