Benalmadena Beach Hotel (ex MedPlaya Villasol)

  Španělsko, Andalusie, Benalmádena

4/5

Benalmadena Beach

    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Benalmádena
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Nedávno zrekonstruovaný 4* hotel s vynikající polohou, přímo u plážové promenády v letovisku Benalmadena, zve ke strávení odpočinkové dovolené v samém srdci Costa del Sol.

Přehled

Novinka 2024 moderní hotel po rekonstrukci nádherný výhled na moře možnost All Inclusive

Stručná poloha

přímo u plážové promenády 500 metrů od Puerto Marina obchody i restaurace v okolí hotelu transfer z letiště cca 30 minut

Poloha

moderní hotel s ideální polohou přímo u pobřežní promenády v letovisku Benalmadena, která lemuje dlouhou, převážně písčitou pláž s hrubším pískem Torre Bermeja. Z terasy u bazénu nebo přímo z bazénu si tak užijete krásné výhledy na moře. 500 metrů od hotelu leží sportovní přístav Puerto Marina - centrum nákupů i zábavy s řadou restaurací, barů, stánků, obchodů. Nachází se zde také podmořské akvárium Sea Life. Mezinárodní letiště v Malaze je vzdáleno asi 15 km. Transfer z letiště cca 30 minut.

Vybavení hotelu

4* hotel po celkové rekonstrukci nabízí vstupní halu s recepcí (24 hod. denně), výtahy, WiFi, místnost na zavazadla, směnárnu, půjčovnu kol i automobilů, parkoviště (za poplatek), služby kadeřníka nebo prádelny (za poplatek). Vynikající možnosti stravování - příjemná atmosféra, bohatý výběr kuchyní. Hlavní resturace - show cooking, nádherná terasa s výhledem na moře a široký výběr středomořské i mezinárodní kuchyně. Piano Bar - uvolněné prostředí, kde si můžete objednat z vynikající nabídky nápojů. Kromě toho nabízí různá představení a zábavné večery. Střešní terasa / bar - nachází se v nejvyšším patře hotelu a je to exkluzivní relaxační zóna s lehátky, slunečníky, chill out hudbou, nápoji a koktejly, navíc s úžasným výhledem na moře a nezapomenutelnými západy slunce. Vstup na terasu je zdarma. Snack Bar u bazénu s panoramatickým výhledem na Středozemní moře - nápoje a občerstvení během dne. Hotel disponuje venkovním bazénem s lehátky slunečníky, vnitřním bazénem, posilovnou. SPA v hotelu Benalmádena Beach je místem, kde si jistě užijete relaxaci daleko od každodenního stresu (vstup za poplatek po předchozí rezervaci). Vyberte si z nabídky masáží či ošetření. Vyhřívaný bazén, jacuzzi, sauna a esence sprcha. Denní i večerní sportovní i zábavní animační programy pro dospělé i děti. Miniklub pro děti od 4 do 12 let. Děti mladší 4 let pouze v doprovodu dospělé osoby.

Vybavení pokoje

STANDARD 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (rozkládací sofa). Maximální obsaditelnost 3 dospělé osoby. Pokoje jsou vybaveny klimatizací/topením, 32' plazmovou TV se satelitními programy, WiFi zdarma, bezpečnostní schránkou (za poplatek), minibarem, setem na přípravu kávy/čaje. Součástí pokojů je kompletní koupelna se sprchou, fénem a široký výběr toaletních potřeb. Standardní pokoje disponují balkonem s výhledem do okolí. POKOJE S PŘÍMÝM VÝHLEDEM NA MOŘE 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dítě (rozkládací sofa). Maximální obsaditelnost 2 dospělí + 1 dítě do 12,99 let. Pokoje jsou vybaveny klimatizací/topením, 32' plazmovou TV se satelitními programy, WiFi zdarma, bezpečnostní schránkou (za poplatek), minibarem, setem na přípravu kávy/čaje. Součástí pokojů je kompletní koupelna se sprchou, fénem a široký výběr toaletních potřeb. Pokoje situované v čele hotelu disponují balkonem s přímým výhledem na moře.

POKOJ STANDARD

2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (rozkládací sofa). Maximální obsaditelnost 3 dospělé osoby. Pokoje jsou vybaveny klimatizací/topením, 32' plazmovou TV se satelitními programy, WiFi zdarma, bezpečnostní schránkou (za poplatek), minibarem, setem na přípravu kávy/čaje. Součástí pokojů je kompletní koupelna se sprchou, fénem a široký výběr toaletních potřeb. Standardní pokoje disponují balkonem s výhledem do okolí.

POKOJ S PŘÍMÝM VÝHLEDEM NA MOŘE

2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dítě (rozkládací sofa). Maximální obsaditelnost 2 dospělí + 1 dítě do 12,99 let. Pokoje jsou vybaveny klimatizací/topením, 32' plazmovou TV se satelitními programy, WiFi zdarma, bezpečnostní schránkou (za poplatek), minibarem, setem na přípravu kávy/čaje. Součástí pokojů je kompletní koupelna se sprchou, fénem a široký výběr toaletních potřeb. Pokoje situované v čele hotelu disponují balkonem s přímým výhledem na moře.

Stravování

polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, možnost dokoupení plné penze nebo All Inclusive (za příplatek). All Inclusive - plná penze formou bufetu vč. nápojů (voda, nealkoholické nápoje, pivo, víno) - místní alkoholické a nealkoholické nápoje v baru (dle aktuální otevírací doby) - lehké občerstvení během dne (snack, zmrzlina, ...).

Názor CK

kvalitní hotel, dobrý standard služeb. Ideální poloha přímo u plážové promenády, v blízkosti mariny i centra.

Poznámka

Hotel vyžaduje při příjezdu složení vratné kauce / depozitu ve výši cca 60 € za pokoj (případně garanci kreditní kartou).

Základní cena zahrnuje

ubytování na zvolený počet nocí s polopenzí, leteckou dopravu, transfery v místě, asistenci CK (nemusí být přítomen delegát), pobytovou taxu, letištní a bezpečnostní taxy.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

komplexní pojištění.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Benalmadena Beach ****
Lokalita dle pořadatele: Costa del Sol, Benalmádena
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Benalmadena Beach Hotel (ex MedPlaya Villasol) ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 684
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 9 recenzí

David září 2015 Velmi kvalitní hotel. Celá dovolená byla naprosto skvělá. Benalmadena je nádherná destinace poskytující velké množství vyžití. ... celá recenze

Květa červenec 2015 Skvělá dovolená. Letošní dovolená se nám moc líbila,hotel skvělý,moře příjemně chladivé,okolí čisté,nedaleká Malaga je moc pěkné město,spojení auto... celá recenze

Helena Ondráková květen 2015 Dovolená v Andalusii. Nemohli jsme vybrat lépe, byli jsme spokojeni.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací

Nezávazná objednávka

Benalmadena Beach
    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Benalmádena

Cena
46 621 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 610 684

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
46 621 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč