Hotel Shangri-La's Rasa Sentosa Resort & Spa

  Singapur

Shangri-La's Rasa Sentosa Resort

    Singapur, Singapore
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 1992. Hosté mají celkově k dispozici 459 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde hotelový sejf a směnárna. Díky WiFi ve společných prostorách se mohou hosté připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají koberec a je v nich kingsize manželská postel. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout, vana a vířivá vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat tenisu a plážovému volejbalu. Jízda na kole/horském kole je za poplatek. Příznivci vodních sportů si ze zdejší nabídky jistě vyberou. Je zde aqua fitness a za poplatek windsurfing, jízda na šlapadlech a jízda na kajaku. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. Objekt nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, sauna, parní lázeň a solárium, za poplatek mohou hosté využít také kosmetický salon a masáže. Pro děti je připraven zábavní program s mnoha zajímavými aktivitami (za poplatek).

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Shangri-La's Rasa Sentosa Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 539
dnes 8–19 h

Lokalita