Salobre Hotel Resort & Serenity (ex Sheraton)

  Španělsko, Gran Canaria, Maspalomas

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort

    Španělsko, Gran Canaria, Salobre
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Resort pochází z roku 2006. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 313 pokojů. Ty se nacházejí buď v 5patrové hlavní budově nebo v jedné z 16 vedlejších budov. Vedlejší budovy mají maximálně 4 poschodí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V komplexu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol. Resort nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). V jednom ze 7 konferenčních sálů se mohou konat konference, přednášky a jednání.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Pokoje mají koberec a nachází se v nich dvoulůžková postel, kingsize manželská postel nebo rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, golfové putting green a nordic walking. Za poplatek je golf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například windsurfing, jízda na katamaránu, šnorchlování a aqua fitness. Je možné zprostředkovat vodní lyžování a jízdu na banánovém člunu. Resort nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, jógu a aerobik, za poplatek je kulečník. Prázdninový areál nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, sauna, kosmetický salon, omlazující procedury a solárium, za poplatek mohou hosté využít také parní lázeň a masáže. V komplexu lze navštívit také živou hudbu a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a bezlepková jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Salobre Hotel Resort & Serenity (ex Sheraton) *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 8000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 451 931
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací