Sheraton New York Times Square Hotel

  USA, New York, Manhattan

SHERATON NEW YORK TIMES SQUARE HOTEL

    USA, New York, Manhattan, New York City
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4* hotel se nachází cca jeden blok od stanice metra na 7th Avenue a jen kousek od známé třídy 5th Avenue, která je plná obchodů. V okolí hotelu se nachází Rockefellerovo centrum a náměstí Times Square.

Ubytování

Tradiční pokoje jsou zařízeny v hnědých odstínech. K vybavení pokoje patří psací stůl, židle, koupelna, WC, Wi-fi za poplatek, TV, telefon, rádio, zařízení pro přípravu čaje/kávy, fén a trezor.

Popis

New York Vás nenechá nevšímavými. Překvapí vás svým gigantismem a okouzlí svou rozmanitostí. Protože New York je město měst. Moc malý na to, aby byl samostatnou zemí a moc velký na to, aby byl pouhým městem. New York je město všech kultur, etnik, kuchyní – je to město světa. Nezapomenutelná je procházka jižní části Manhattanu, Broadwaye, Little Italy, Chinatown, Times Square, 5th Avenue, okružní jízda lodí, ale i návštěva hotelu Plaza, Rockefeller Centre nebo Trump Tower nebo četných muzeí.

Vybavení a služby

Wi-fi ve společných prostorech zdarma, pokojová služba, fitness centrum, bar, restaurace, wellness centrum, úschovna zavazadel, směnárna, parkoviště, pokojová služba.

Program

Individuální zájezd s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Jízdenky Plavba k Soše Svobody – skryté klenoty přístavu vč. Sochy Svobody, panorama Manhattanu, ostrov Ellis a Brooklyn Bridge. Během hodinové plavby uvidíte nejznámější místa 400 leté historie New Yorku. Vyhlídkový autobus – jízdenka na 24 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích, předem si můžete vybrat ze dvou linek. Vstupenky Observatoř na Empire State Building - Jedinečný pohled na město z vyhlídky v 86. patře, v ceně je zahrnut přednostní vstup a a přednostní odbavení u bezpečnostní prohlídky. Vstupenka platí na neoblíbenější čas návštěvy – během západu slunce. Audioprůvodce je dostupný ve světových jazycích. New York CityPASS – zahrnuje vstup do 5 atrakcí města dle Vašeho výběru: 1. Empire State Building Observatory včetně večerní prohlídky, 2. American Museum of Natural History, 3. Guggenheim Museum NEBO Top of the Rock, 4. Socha Svobody a ostrov Ellis (vyhlídková plavba a vstupenka do Ellis Island Immigration Museum) NEBO Circle Line Cruises (vyhlídková plavba kolem Manhattanu nebo k Soše Svobody), 5. Intrepid Sea, Air & Space Museum NEBO 9/11 Memorial and Museum. New York Pass zahrnuje vstup až do 100 památek a atrakcí včetně různých prohlídek města. Platnost 1 – 10 dní. Výlety Po stopách filmu Sex ve městě – Čeká Vás projížďka autobusem po Manhattanu a poté procházka s místním průvodcem (výklad v AJ). Navštívíte cca 40 míst populárního filmu po stopách Carrie a jejích kamarádek. 3 h denně. Ground Zero a Muzeum 9/11 - 5 h. Prohlídka pamětní zdi věnované hasičům, kteří zemřeli při útocích, volný vstup do památníku a muzea 9/11 Memorial. Část výletu s místním průvodcem. Socha Svobody a ostrov Ellis – 4 h. Čeká Vás vyhlídková plavba k Soše Svobody, prohlídka muzea historie této sochy, dále se přesunete na ostrov Ellis, kde navštívíte National Museum of Immigration. Výklad místního průvodce v AJ nebo ŠJ. Let The Big Apple – 12 - 18 minut. Let vrtulníkem nad Sochou Svobody, tak blízko, jako byste se jí skoro dotknuli, nad Manhattanem a nejznámějšími budovami města. Nezapomenutelný výhled na přístav, Brooklynský most a Central Park. Dále doporučujeme: vstupenky na zápasy NHL, basketbal, do divadla V případě Vašeho zájmu o doporučené výlety nás neváhejte kontaktovat. Aktuální dostupnost a ceny Vám rádi ověříme.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sheraton New York Times Square Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 288 910
dnes 8–19 h

Lokalita

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací