Hotel Six Senses Fiji Resort

  Fidži, Mamanuca, Malolo Lailai

Six Senses Fiji

    Fidži, Mamanuca Islands
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Resort se nachází na tropickém ostrově Malolo, ten je součástí soustroví Mamanuca, vzdáleného 25Km od letiště v Nadi.

Vybavení

24 Vil, recepce 24 hodin denně. Restaurace a bary: Tovolea - mezinárodní, Rara Restaurant - asijskopolynéská s barem, Gourmet Deli - sendviče a snacky, TeiTei - pizzerie, Rara café - kavárna. Zahrada, terasa, gril (za poplatek), prostory pro piknik, bazén, brouzdaliště, jacuzzi, wellness a spa, směnárna, minimraket, obchody se suvenýry, .

Pokoje

Pool Villa PV:  koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., WiFi, telefon, trezor, set na přípravu čaje a kávy, minibar za poplatek, balená voda zdarma, žehlička a žehlící prkno, terasa. Vila s vlastním bazénem a výhledem do zahrady. Beachfront pool villa PVBF:  Viz PV. Vila je přímo u pláže

Zábava

Živá hudba/ představení, kulturní aktivity, večerní promítání filmů, knihovna, kurzy vaření (za poplatek).

Stravování

Snídaně. Možnost dokoupení oběda, nebo programu All Inclusive

Pláž

Písečná pláž obklopuje celý resort.

Program all inclusive

Program All Inclusive Sídaně - oběd - večeře v restauracích Tovolea, TeiTei a RaRa café Oběd bufetově, nebo à la carte (dva chody na osobu) Večeře bufetově, nebo à la carte (tři chody na osobu) Neomezené nealkoholické nápoje: voda, limonády, káva a čaj Neomezené vybrané alkoholické nápoje Wellness zdravotní prohlídka (během prvních 24 hodin pobytu) Privátní jóga nebo masáž - 60 minut denně Čistírna bez žehlení denně

Sportovní nabídka

Zdarma:  Fitness, přenos sportovních událostí, pěší turistika, tenisové vybavení, jízdní kola, šnorchlování, jízda na kanoích, tenisový kurt. Za poplatek:  Vodní sporty, potápění, windsurfing, rybaření.

Pro děti

Dětská herna, animační tým, dětské kořárky, televizní programy pro děti, knihy-dvd-hudba pro děti, stolní hry, hlídání dětí (za poplatek)

Extra služby

Hotel nabízí speciální svatební balíčky

Wellnes

Six Senses spa Za poplatek:  Mazáže, péče o tělo, peelingy, sauna, parní lázně, hodiny jógy.

Internet

Zdarma v celém areálu

Maximální obsazenost

Dvoulůžková vila (PV/PVBF): 3+0 / 2+1 / 2+0 / 1+0

Doba transferu

90 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Six Senses Fiji Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 381 861
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-six-senses-fiji-fidzi-fidzi-z1381861/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Fidži

Tichomoří odedávna lákalo mořeplavce a námořníky k objevování nových míst. Objevte s námi tedy krásu Fidžijského souostroví, ostrovy a ostrůvky rozházené jako perly v oceánu. Tento tichomořský ráj není zasažen turistickým ruchem. Nádherné bílé pláže a tyrkysová modř jsou až neskutečně jasné. Flóra a fauna se zdají být nevyčerpatelnými: palmové porosty, cukrová třtina, mahagonové dřevo, exotické ptactvo, pestrobarevné květiny.

Největším ostrovem je Viti Levu, zde se nacházejí dvě mezinárodní letiště (Nadi a Suva), také správní úřady a kulturní památky. Kolem hlavního ostrova je rozeseto přes 300 ostrovů. Podnebí je tropické se dvěma letními obdobími – vlhká letní sezóna (prosinec–březen) a suchá chladnější zima (duben–listopad). Průměrná roční teplota je příjemných 27 °C. Směsice melanéské, polynéské, indické, čínské a evropské kultury činí z Fidži unikátní kulturní prostředí. Život společnosti není založen na krevních poutech; vůdčím prvkem nyní je komunita, kterou spojují společná práce, obřady, hrdost i smutek. Možná se vám poštěstí zhlédnout některý z místních rituálů. Nejtypičtějším gestem je pití „kavy“, nápoje z kořene pepřovníku. Původní obyvatelé byli kanibalové, nyní tyto tradice jsou již překonané. Oficiálním jazykem je angličtina, měnou je fidžijský dolar.

Fidži - více informací