Miramar Le Petit Palais Hotel

  Tunisko, Djerba, Midoun

3/5

Hotel Le Petit Palais

    Tunisko, Djerba, Midoun
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • novinka
  • menší rezort s rodinnou atmosférou
  • poblíž pláže a města
  • dětská cena/sleva pro děti do 11 let
Letovisko

Midoun

Umístění

Čtyřhvězdičkový hotelový komplex, se nachází cca 25 km od mezinárodního letiště Djerba-Zarzis a cca 15 km od hlavního města ostrova Houmt Souk. Cca 6 km je vzdálené centrum letoviska Midounu, kde je množství kaváren, restaurací a obchodů. Nejbližší nákupní možnosti cca 200 m.

Pláž

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 300 m od hotelu. Slunečníky zdarma, lehátka a matrace za poplatek. Osušky zdarma (ztráta za poplatek).

Hotel

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, BBQ restaurace a la carte, bar u bazénu, bar na pláži (otevřený pouze v hlavní sezoně), tradiční maurská kavárna, Wi-Fi na recepci zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), krytý bazén

Pokoje

Pokoje s výhledem do zahrady mají centrálně ovládanou klimatizaci (od 15.6. do 15.9.), SAT/TV, telefon, vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), balkon nebo terasu. Trezor pouze na recepci.
Za příplatek:
Pokoje Superior - navíc minibar (za poplatek), výhled do zahrady
Rodinné pokoje Superior - 2 oddělené místnosti

Stravování

All inclusive: snídaně (06:00-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. K dispozici je také pozdní snídaně a odpolední svačina v restauraci u bazénu.
Od 10:30-00:00 je k dispozici ve vybraných barech neomezené množství vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Lze čerpat ve vybraných místech a časech.

Rekreace

zdarma: animační a večerní programy pro děti i dospělé, stolní tenis, multifunkční hřiště (plážový volejbal, fotbal) fotbal, šipky, stolní tenis, petanque; za poplatek: SPA centrum (masáže, hammam, elektroterapie, kosmetické procedury), kulečník, půjčovna kol, golf (cca 4 km)

Informace

* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu.
* Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Le Petit Palais ****
Lokalita dle pořadatele: Djerba, Zarzis
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Miramar Le Petit Palais Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 867
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 11 recenzí

Lejdarovi srpen 2019 Marie Lejdarova. Na dovolené jsme si opravdu odpočali.Počasí nám přálo, tak co si přát vice.... celá recenze

Kateřina srpen 2019 Velká spokojenost. Chtěli jsme jet levně do "karibiku", chtěli jsme si užít krásné moře, příjemné pozorné lidi a klid v podmínkách tříhvězdičkového h... celá recenze

Hana Fialová srpen 2014 Katastrofa. Uz na letisti sok,jeli jsme do jineho hotelu,absolutne nevýhovujici,all inclusive neni na Djerbe klasicke all inclusive,jeli jsme ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Le Petit Palais
    Tunisko, Djerba, Midoun

Cena
10 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 636 867

Zájezd

dospělá osoba
0
10 990 Kč
1. dítě 12-18 let
0
10 990 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč