Hotel So Sofitel Bangkok

  Thajsko, Bangkok

SO Sofitel Bangkok

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • městský hotel
  • WiFi zdarma
  • Spa procedury
Popis hotelu

Městský hotel. WiFi zdarma. Spa procedury.

Poloha

v blízkosti parku Lumpini a stanice metra Lumpini, na dosah obchodních a zábavních čtvrtí. Letiště cca 25 km.

Vybavení

30-ti patrový designový hotel disponuje 238 pokojů s výtahy. Vstupní hala s recepcí, restaurace s barem a nádherným výhledem na Bangkok 'Park Society' (tradiční kuchyně), čokoládový butik, venkovní bazén s výhledem na park Lumpini, terasa na opalování, zahrada, bar s osvěžujícími koktejly.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): cca 38 m2, klimatizace, telefon, TV, minibar, trezor, župany, pantofle, fén, vana, sprcha, WC.

Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): prostornější cca 40 m2, jinak jako A2A.

Další typy pokojů na vyžádání.

Stravování

snídaně. Snídaně formou bufetových stolů.

Sport/aktivity

zdarma: fitness. Bohaté vyžití v okolí.

Internet

WiFi zdarma v celém hotelu.

Wellness

za poplatek: lázeňské procedury, sauna, parní lázeň, vířivka, masáže.

Děti

max. počet osob nesmí být překročen.

Další výhody

novomanželé - při minimální délce pobyt od 3 nocí - láhev vína a čokoláda (po předložení oddacího listu, nutné uvést u rezervace).

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 5; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Info (vlastní dopravou)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 5; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Upozornění (vlastní dopravou)

na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem „YCZE“. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 184 004
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací