Sofitel Legend Metropole Hanoi Hotel

  Vietnam, Hanoi, Hanoj

Sofitel Legend Metropole Hanoi

    Vietnam, Hanoi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1901. Objekt hostům nabízí celkem 363 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V objektu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (za poplatek). V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, ventilátor, kuchyň a koupelnu. K většině pokojů patří i terasa, na které se dá příjemně relaxovat. Pokoje mají koberec a nachází se v nich dvoulůžková postel, queen size manželská postel nebo kingsize manželská postel. Je možné rezervovat i oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, CD přehrávač, DVD přehrávač a WiFi. Na pokojích mají hosté domácí obuv a také denní tisk. Některé pokoje jsou bezbariérové. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Hotel nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, jógu, gymnastiku a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, parní lázeň a masáže a za příplatek také saunu. Objekt nabízí svým hostům také diskotéku a noční klub.

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Hotel nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Na výběr jsou nealkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sofitel Legend Metropole Hanoi Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 685
dnes zavřeno

Lokalita

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací