Hotel Sofitel Saigon Plaza

  Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Či Minovo město (Saigon)

Sofitel Plaza Saigon

    Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Chi Minh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 1998. Klimatizovaný objekt má 290 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, obývací část a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, DVD přehrávač a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například jógu a aerobik, za poplatek fitness studio a gymnastiku. Hotel nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, sauna a masáže, za poplatek mohou hosté využít také parní lázeň a solárium. Pro děti je připraven zábavní program s mnoha zajímavými aktivitami.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Lze si objednat snídaně.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 674
dnes 8–19 h

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací