SO Sofitel Mauritius Hotel

  Mauricius, Jižní pobřeží, Bel Ombre

Hotel Sofitel SO Mauritius

    Mauricius, Jižní pobřeží, Bel Ombre
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Krásně se nachází na jižním pobřeží ostrova Mauricius, ponořený do palmové zahrady přímo u hotelové písečné pláže Indického oceánu. Navrženo v moderním stylu a zařízeno s důrazem na nejmenší detaily, chváleno hosty za pohostinnost a vstřícnost obsluhy a velmi dobré jídlo. Prostorné pokoje jsou vybaveny vším, co potřebujete pro bezstarostnou dovolenou, navíc se zde budete cítit luxusně díky okouzlující terase s vanou. Pokud máte rádi aktivní odpočinek, plavete v bazénu, cvičíte v posilovně, hrajete tenis nebo objevujete vodní sporty, které hotel nabízí, speciálně pro děti je připraven miniklub, ve kterém není čas a nuda, popř. potřebujete velkou dávku relaxace, určitě si rezervujte čas na návštěvu atmosférického lázeňského centra. Neváhejte a rezervujte si dovolenou ještě dnes!

Výhody nabídky
  • přímo u hotelové písečné pláže
  • nachází se v palmové zahradě
  • pokoje s vlastní terasou s vanou
  • bazén a lázeňské centrum
Umístění

na jižním pobřeží ostrova Mauricius, ve městě BEL OMBRE, cca. 1,5 km od přírodní rezervace Bel Ombre, cca. 5 km od Saint Martin s obchody a bary, cca. 11 km od národního parku La Vallée Des Couleurs, cca. 15 km od národního parku Black River Gorges, cca. 22 km od přírodního parku La Vanille, cca. 52 km od hlavního města ostrova - Port Louis; Cca. 37 km od letiště na Mauriciu.

Pláž

písečná pláž s pozvolným vstupem do moře ve vlastnictví hotelu, přímo u hotelu, slunečníky, lehátka a osušky zdarma.

Hotel

pětihvězdičkový, postavený v roce 2011, 92 pokojů, několik přízemních budov, lobby, 24hodinová recepce, 3 restaurace: hlavní Le Flamboyant - jídla formou bufetu, mezinárodní kuchyně, La Plage - la carte, místní kuchyně, snack restaurace Takamaka Riverside, bar De La Plage; parkoviště; zahrada, bezplatné bezdrátové připojení k internetu; za příplatek: pokojová služba, lékař na zavolání, hlídání dětí (na vyžádání), prádelna, půjčovna kol; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express.

Pokoje

apartmá: 2 osoby, cca. 60 m 2 , klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, WC; fén, kosmetický set, župany a pantofle), bezdrátový internet, TV se satelitním příjmem, telefon, set na přípravu kávy/čaje, kávovar; příplatky: trezor, minibar (platí se dle spotřeby); terasa (stůl a židle; vana), výhled do zahrady.

Rekreace

bazén, cca. 250 m 2 , hloubka do 2,5 m, sladká voda, brouzdaliště pro děti, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma; tělocvična, tenisový kurt, volejbal, stolní tenis; miniklub, animace pro dospělé a děti; SPA centrum: zdarma: jacuzzi, turecké lázně, za poplatek: masáže, péče o obličej a tělo; za příplatek: jóga, vodní sporty na pláži, potápění, kajaky, golfové hřiště cca. 4,5 km od hotelu (externí nabídka).

Zdarma
Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Sofitel SO Mauritius *****
Lokalita dle pořadatele: Jižní pobřeží, Bel Ombre
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

SO Sofitel Mauritius Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 602 003
dnes 8–19 h

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Sofitel SO Mauritius
    Mauricius, Jižní pobřeží, Bel Ombre

Cena
106 929 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 602 003

Zájezd

1. dospělá osoba
0
106 929 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 670 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 630 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 Kč