Soho Grand Hotel

  USA, New York, Manhattan

SOHO GRAND HOTEL

    USA, New York
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento přepychový moderní hotel se nachází v luxusní čtvrti SoHo, nedaleko galerií, značkových obchodů i oblíbených restaurací.Soho Grand stojí 5 minut chůze od stanice metra Canal Street se snadným spojením do Central Parku a na Times Square. Za 10 minut dojdete do čtvrti Little Italy.

Vybavení hotelu

Moderní hotel poskytuje venkovní restauraci a pokoje s výhledem na město. Soho Grand Hotel má non stop otevřenou posilovnu, business centrum a Privé Salon. Nepřetržitě funguje také služba concierge.

Vybavení pokoje

Hotel Soho Grand má elegantní pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem a dokovací stanicí pro iPod. Dostanete značkové župany a toaletní potřeby.

Stravování

V podnicích Club Room, Grand Bar a Salon jsou připravovány pokrmy americké kuchyně a speciální koktejly. V provozu je také sezonní restaurace Yard, kde se podává letní menu pod širým nebem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Soho Grand Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 752 954
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-soho-grand-hotel-new-york-usa-z1752954/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací