Hotel Sol Luna Bay

  Bulharsko, Obzor

5/5

Sol Luna Bay Alexandria Club

    Bulharsko, Obzor
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Karcoolčin dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Také v hotelu Sol Luna Bay CK Club Vás v létě 2024 přivítají naši animátoři a ve spolupráci s bulharskými kolegy pro Vás přichystají bohatý program. Čeká Vás spousta zábavy, oblíbené aktivity a trocha pohybu při nenáročném sportu. Samozřejmostí v našich klubových hotelech je Karcoolčin dětský klub, kde budou moci Vaše dítka zažít nespoutanou legraci. Každý den pro ně bude připraveno nové dobrodružství a o nezapomenutelné zážitky je tak postaráno. Večer se můžete rozvlnit v rytmu dětské diskotéky. Celodenní zábavu zakončíme večerním představením v podání animátorů či místních umělců.
Animační sezona: 10. 6. - 6. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Velmi kvalitní hotel Sol Luna Bay CK Club leží přímo u krásné pláže, která v roce 2023 získala prestižní Modrou vlajkou EU (ocenění udělované za čistotu a kvalitu vody) a kde jsou pro hosty slunečníky a lehátka zdarma.
All inclusive, skvělý servis, komfortní ubytování, vlastní aquapark a přítomnost našich českých animátorů, kteří pro děti otevřou náš český Karcoolčin dětský klub a ve spolupráci s hotelovým týmem zabaví i dospělé - to jsou skvělé předpoklady pro úžasnou dovolenou v tomto oblíbeném letovisku.

GPS

42.839944,27.881218

Pláž

Pláž (nositelka Modré vlajky) je písčitá, prostorná a postupně se svažující do moře. Nachází se přímo před hotelem. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA a OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA (osušky - nutná vratná kauce), vodní sporty za poplatek, plážový volejbal a plážový tenis (zdarma).

Vzdálenost od pláže (cca)

na pláži

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Komplex se nachází cca 3 km severně od letoviska Obzor, 3 km
jižně od letoviska Bjala a přímo u krásné písčité pláže. Hotel zajištuje (za poplatek) autobusovou kyvadlovou dopravu (Shuttle Bus) do letovisek Obzor a Bjala. Jízdní řád na vyžádání na recepci hotelu.

Štítky

Aquapark || Animace v češtině 10.6.-6.9. Dětský klub v češtině 10.6.-6.9. || Přímo na pláži || Modrá vlajka || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Komfortní ubytování || Bohatý výběr služeb || Skvělý servis

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:30 do 10:00, obědy od 12:30 do 14:30, večeře od 18:00 do 21:00), občerstvení v italské restauraci v době od 12:00 do 14:00 h, občerstvení a zmrzlina v panini baru v době od 12:00 do 16:00 h, občerstvení v lobby baru v době od 10:00 do 12:00 h, od 15:00 do 17:30 h a 21:30 do 23:00 h, občerstvení v baru u bazénu v době od 10:00 do 12:00 h, občerstvení v paelladoru v době od 09:00 do 17:00 h, paella s mořskými plody v paelladoru v době od 19:00 do 21:00 h, tapas (malé občerstvení, degustační talířek či jednohubky) v baru Malecón v době od 17:30 do 23:00 h, večeře v bulharské, italské nebo rybí restauraci - místa nutno předem objednat, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických a teplých nápojů v lobby baru v době od 9:00 do 23:00 h, v panini baru v době od 12:00 do 16:00 h, v baru u bazénu v době od 9:00 do 17:00 h, v tapas baru (sangria, kubánské koktejly, točené pivo Cerveza) v době od 17:30 do 23:00h, v baru Sofia od 20:00 do 23:00 h. V hlavní restauraci v době snídaně, oběda a večeře najdete dietní koutek(bezlepkové pečivo, veganské speciality a pod.) a baby koutek s kojeneckou stravou. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem (některé s výhledem na moře za příplatek) a sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, trezorem (za poplatek) a minibarem (za poplatek). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, tři stylové restaurace - bulharská restaurace Chemus (místa nutno předem objednat), italská restaurace Osteria La Spiaggia (místa nutno předem objednat) a rybí restaurace Morsko Oko (místa nutno předem objednat), lobby bar, panini bar Luna, Tapas Bar Malecón, bar Sofia, paellador Levante, bar u bazénu, venkovní bazén, dětský bazén, krytý bazén (v provozu jen v květnu a září), aquapark (v provozu od 1. 6. do 15. 9.), dětské hřiště, dětský klub v češtině, mezinárodní animační programy pro děti a dospělé (i v češtině), konferenční sál, obchod.
Zdarma: Wi-Fi v prostorách lobby baru, aquapark, slunečníky, lehátka a osušky u bazénů (osušky – vratná kauce), fitness, stolní tenis, aerobik, šipky, jóga, pétanque, střelnice, zumba.
Za poplatek: internetový koutek, sauna, pára, masáže, salón krásy, biliár, prádelna, parkoviště, kyvadlová doprava do letovisek Obzor a Bjala.

Název

Sol Luna Bay CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Sol Luna Bay Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Obzor, Obzor
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sol Luna Bay ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 448
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Obzor

5/ 5 4 recenzí

Martina srpen 2023 Sol Luna. Naprosto perfektní hotel, s neskutečným servisem! Veškerý personál má můj neskonalý obdiv, protože to, co tam předvádí, je nes... celá recenze

Lucie Č.s dětmi červenec 2023 Velká spokojenost. Naprosto pohodové místo pro rodinnou dovolenou. Skvělý hotel,má 4 hvězdy,ale odpovídá 5 hvězdám. Skvělý personál,všude čisto,výbor... celá recenze

Chaloupky z Ostrova srpen 2019 Chaloupky. Hotel je naprosto perfektni volba pro rodiny s detmi,vsude cisto,plaz kazdy den uklizena,pokoje prostorne,programy pro dospele i d... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Sol Luna Bay Alexandria Club
    Bulharsko, Obzor

Cena
15 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 448

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
15 990 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku (při využití akční ceny za dítě)
0
21 890 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
13 990 Kč
dítě 2-13 let na pevném lůžku
0
15 990 Kč
1. dítě 2-13 let na přistýlce
0
6 990 Kč
1. dítě 2-13 na přistýlce (akční cena)
0
0 Kč
1. dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba
0
9 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč