Sol Marbella Estepona Atalaya Park Hotel Meliá

  Španělsko, Andalusie, Estepona

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Estepona
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Od východu slunce i po jeho západu - 4* hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park nabízí aktivity pro každou věkovou skupinu. Ideální místo, kde můžete relaxovat a odpočívat, bavit se a užívat si aktivní dovolenou. 4 bazény, 50 000 m2 zahrad a bohaté sportovní vyžití. Prostě místo, kde si užijete nezapomenutelnou dovolenou se svou rodinou, partnerem nebo přáteli.

Přehled

Novinka 2021 zázemí pro děti - Splash Park, Katmandu Adventure možnost All Inclusive (za příplatek)

Stručná poloha

přímo u pláže jachetní přístav Puerto Banus 6 km transfer z letiště cca 70 minut

Poloha

přímo u písčité pláže Casasola (při vstupu oblázky) mezi středisky Estepona (20 km) a proslulým Puerto Banus (7 km) s luxusním jachetním přístavem (luxusní obchody, restaurace, bary). Autobusové spojení s městy Estepona a Marbella - zastávka autobusu 550 metrů od hotelu. V širším okolí hotelu několik restaurací a supermarket. Mezinárodní letiště v Malaze je vzdáleno 70 km. Transfer z letiště cca 70 minut.

Pojmenování

Vylepšete svou hru v golfových hotelech Melia.

Popis

Golfová akademie pro všechny úrovně a věkové kategorie. Dvě 18jamková golfová hřiště jen 4 km od hotelu. Hotel nabízí výhodné podmínky na hřištích The Old Atalaya a The New Atalaya. The Old Course bylo otevřeno v roce 1986 a navrhl jej Bernard von Limburger. The Old Course je ideální místo pro procházky a nabízí nádherný výhled na La Concha a Středozemní moře.The New Course bylo otevřeno v roce 1990 a bylo navržen Paulem Kringsem. Nachází se v kopcích nad The Old Course.

Vybavení hotelu

vstupní hala s recepcí (24 hod. denně), směnárna, půjčovna aut, rezervace golfu, exkurzí a prodej vstupenek, pokojová služba, WiFi ve veřejných prostorách hotelu i na pokojích, prádelna, lékař, venkovní parkoviště (za poplatek), kadeřnické a kosmetické služby (za poplatek), Boutique Victoria, obchod se suvenýry. Široké možnosti stravování na výběr: bufetové restaurace Verbena a Parole, Salado Bar, In & Out Snack Bar, Lobby Bar, Azz Lounge Bar. Na rozlehlých hotelových pozemcích ( 50 000 m2) několik bazénů: hlavní bazén 2000 m3 s přístupem z pláže a maximální hloubkou 1,8 m., 2 bazény (jeden plavecký a druhý s hydromasážními tryskami) - nachází se vedle budovy Atalaya 2, lehátka a slunečníky, plážové osušky (kauce). V budově Atalaya 1 mohou hosté využívat služby dobře vybavené posilovny: běžecké pásy, eliptické trenažéry, rotopedy, břišní lavice, posilovací stroje, činky, podložky, relaxační zóna. Pro děti: Splash park a dětský bazén pro děti v zábavním parku Katmandu. Hotel nabízí bohaté sportovní i zábavní programy pro děti i dospělé behěm celého dne i večera. Sportovní vyžití (může být zpoplatněno): fotbalové hřiště (tvrdý povrch), basketbal, atletická dráha, volejbal a házená, tenisové kurty.

Vybavení pokoje

SOL 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje 3 dospělé osoby. Světlé pokoje o rozloze cca 24 m2 s rozkládací pohovkou (přistýlka) disponují klimatizací / topením, kompletním příslušenstvím (koupelna, WC), vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem (za poplatek), 40palcovou SAT/TV, WiFi a balkonem nebo terasou v výhledem na hotelové pozemky.SOL SIDE SEA VIEW (boční výhled na moře) 2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje 3 dospělé osoby. Světlé pokoje o rozloze cca 24 m2 s rozkládací pohovkou (přistýlka) disponují klimatizací / topením, kompletním příslušenstvím (koupelna, WC), vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem (za poplatek), 40palcovou SAT/TV, WiFi a balkonem s bočním výhledem na moře.Xtra SOL SUITE Dvoupokojová apartmá skládající se z ložnice a odděleného salonku s rozkládací pohovkou - slouží jako přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje 4 dospělé osoby. Pěkné, světlé pokoje o rozloze 50 m2 jsou ideální pro větší rodiny. Pokoje disponují klimatizací / topením, kompletním příslušenstvím (koupelna, WC, koupelnové potřeby XTRA, župany, plážové osušky), vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem (za poplatek), 40palcovou SAT/TV, WiFi a balkonem.

SOL

2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje 3 dospělé osoby. Světlé pokoje o rozloze cca 24 m2 s rozkládací pohovkou (přistýlka) disponují klimatizací / topením, kompletním příslušenstvím (koupelna, WC), vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem (za poplatek), 40palcovou SAT/TV, WiFi a balkonem nebo terasou v výhledem na hotelové pozemky.

SOL SIDE SEA VIEW (boční výhled na moře)

2-lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje 3 dospělé osoby. Světlé pokoje o rozloze cca 24 m2 s rozkládací pohovkou (přistýlka) disponují klimatizací / topením, kompletním příslušenstvím (koupelna, WC), vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem (za poplatek), 40palcovou SAT/TV, WiFi a balkonem s bočním výhledem na moře.

Xtra SOL SUITE

Dvoupokojová apartmá skládající se z ložnice a odděleného salonku s rozkládací pohovkou - slouží jako přistýlky. Maximální obsaditelnost pokoje 4 dospělé osoby. Pěkné, světlé pokoje o rozloze 50 m2 jsou ideální pro větší rodiny. Pokoje disponují klimatizací / topením, kompletním příslušenstvím (koupelna, WC, koupelnové potřeby XTRA, župany, plážové osušky), vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, minibarem, trezorem (za poplatek), 40palcovou SAT/TV, WiFi a balkonem.

Stravování

polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, možnost dokoupení All inclusive (za příplatek). All Inclusive - plná penze formou bufetu vč. nápojů (voda, nealkoholické nápoje, pivo, víno) - vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje v barech (dle aktuální otevírací doby) - lehké občerstvení během dne d 11:00 do 13:00 a 16:00 do 19:00 (snack, zmrzlina pro děti, …), sleva na a la carte služby v baru Salado.

Názor CK

moderní hotel nabízí během celého dne bohatý sporotovní a zábavní program pro dospělé a děti. Najdete zde vše, co potřebujete ke strávení nezapomenutelné dovolené se svou rodinou, přáteli nebo partnerem. Doporučujeme zejména sportovně založeným klientům a rodinám s dětmi.

Základní cena zahrnuje

ubytování na zvolený počet nocí s polopenzí, leteckou dopravu, transfery v místě, asistenci CK (nemusí být přítomen delegát), pobytovou taxu, letištní a bezpečnostní taxy.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

komplexní pojištění.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Sol Marbella Estepona Atalaya Park ****
Lokalita dle pořadatele: Costa del Sol, Estepona
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sol Marbella Estepona Atalaya Park Hotel Meliá ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 086
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací

Nezávazná objednávka

Sol Marbella Estepona Atalaya Park
    Španělsko, Andalusie, Costa del Sol, Estepona

Cena
37 301 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 611 086

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
37 301 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč