Hotel Sol Sirenas Coral Beach Resort

  Kuba, Matanzas, Varadero

4/5

Sol Sirenas Coral

    Kuba, Varadero
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel Sol Sirenas a Coral obklopuje pěkná tropická zahrada a pláž s bílým pískem. Hotel doporučujeme i pro rodiny s dětmi. Sol Sirenas Coral se nachází cca 15 km od centra města Varadero a cca 45 km od letiště od letiště ve Varaderu, a 165 km od letiště v Havaně. Písečná pláž leží přímo u hotelu.

Vybavení: Recepce, 6 restaurací, 7 barů, 2 kavárny, 3 bazény, 2 dětské bazény, internet v lobby za poplatek, dětský klub, dětské hřiště, hlídání dětí za poplatek, noční klub, lázně, masáže, salón krásy, kadeřník, manikúra, pedikúra, obchody se suvenýry, konferenční místnosti, konferenční vybavení, směnárna, prádelna.

Ubytování: Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, fénem, klimatizací, telefonem, minibarem, trezorem, žehličkou a prknem, SAT TV, terasou či balkónem s výhledem na moře, zahradu nebo bazén. Hotel ubytuje 2 dospělé a 2 děti do 12 let na jednom pokoji.

Stravování: Stravování: All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvění v průběhu dne, neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů v místech a časech určených hotelem.

Pláž: Písečná pláž leží přímo u hotelu.

Sport a zábava: Posilovna, minigolf, plážový volejbal, volejbal, fotbal, 2 tenisové kurty, stolní hry, stolní tenis, potápěčské kurzy, rybaření, vodní sporty na pláži.

V období září-říjen bude v hotelu probíhat rekonstrukce ( stavba nové budovy a restaurace).

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Kuba, přílet do Kubu, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Kuby, let na trase do Prahy (Vídně).

Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

Odlety na Kubu jsou každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sol Sirenas Coral Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 575 182
dnes 8–19 h

Hodnocení

29. nejlepší hotel v destinaci Matanzas

4/ 5 5 recenzí

Lenka listopad 2017 Sol Sirenas - dovolená Kuba 2017. Vcelku velký hotelový komplex, složený z hotelu Coral a Sirenas. My jsme bydleli v Coralu. Na fotkách vypadá hotel asi o něco lépe... celá recenze

Jana F březen 2016 Dovolená v Sol Sirenas Coral. Moře, pláž, hotelová zahrada - fantastické. Tlupy řvoucích mladých Kanaďanů zkazí dovolenou.... celá recenze

Klára říjen 2014 Sol Sirenas Coral ****. Hotelové komplexy Sirenas a Coral sa nachádzajú v jednom resorte. Sú to sesterské hoteli a klienti jedného komplexu môžu využívať ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sol-sirenas-coral-varadero-kuba-z1575182/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací