Sonnenpension Hotel Garni

  Rakousko, Vorarlbersko, Mittelberg

Sonnenpension Hotel Garni

    Rakousko, Kleinwalsertal, Vorarlbersko, Ifen, Mittelberg, Walmendinger Horn
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Sonnenpension je rodinný venkovský hotel s velkou zahradou, která se nachází na jižním svahu.

Umístění a vzdálenost

Centrum: Stegersbach 3,5 km, Veřejný krytý bazén: Stegersbach 2,5 km, Obchod s potravinami: Stegersbach 3,5 m, Nákupy: Stegersbach 3,5 m, Vlakové nádraží: Bad Waltersdorf 12 km, Autobusové zastávky: Burgauberg 100 m, Letiště: Graz 70 km, Resort Nadmořská výška: 350 m, Veřejný venkovní bazén / jezero: Neudau 2,5 km.

Obecná zařízení

Recepce, Místo recepce, Salonek, Čítárna, Televizní místnost, Salónek, WLAN: zdarma, Úschovna kol, Parkování: zdarma, Snídaně, Kiosk, Terasa, Nekuřácký objekt, Vinný sklípek, Pivní zahrada, Zahrada , Trávník, Deštníky: zdarma, Lehátka: zdarma.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, Sprcha / WC, Fén, Župan na požádání: zdarma, na požádání, balkón / terasa, Posezení, Minibar: platí se na místě, Kabelová televize, WLAN: - kadeřnický, cyklistický a caddy pokoj.

Typy pokojů a apartmánů

2-4 lůžka sprcha / WC / balkon, 3. a 4. osoba na přistýlce, min. 2 dospělí a 2 děti 14,9 let, ~ 30 m2, 1 lůžko Sprcha / WC, 30 m2, 1-2 lůžka sprcha / WC / balkon jedno / jednolůžko s dítětem, max. 1 dospělý a 1 dítě do 14,9 let, ~ 30 m2.

Fitness a wellness

Sauna: ~ 50 m2, sauna, finská sauna, infračervená kabina, relaxační místnost.

Stravování

Snídaně formou bufetu, 1 pohár Uhudler Frizzante v Gasthaus Trummer, z 3 nocí 1 láhev ovocné šťávy z ovoce vlastního ovocného sadu, od nákupu v palírně od 20, - Euro, - zdarma ochutnávka schnapps, regionální dárek na uvítanou při příjezdu do pokoje, bezplatnou ochutnávku a při nákupu malého džemu v jamovém ráji, Euro 5, -, - poukaz na Likörmanufaktur Posch Kindlhofer, samostatně rezervovatelný (2 kurzy).

Aktivity

jízdní kolo.

Děti

Hrací místnost; Dětské hřiště, Dětská židle.

Dětská zařízení za příplatek

Dětská postýlka: Euro 5, -.

Smíšený

Bezbariérový přístup: Ano, Příjezd od: 15:00 hodin, Odjezd: 11:00 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 333 202
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací