Sosua Bay Resort Hotel

  Dominikánská republika, Puerto Plata, Sosúa

SOSUA BAY BEACH RESORT

    Dominikánská republika, Puerto Plata, Sosúa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis lokace

SOSUA:

Popis ubytování

SOSUA BAY BEACH RESORT 3***:
SOSUA BAY BEACH RESORT se nachází 15 min od soukromé pláže Sosua a Cabarete pláže. Tento all inclusive hotel je 19,4 km od Playa Dorada a 2,3 km od Playa Alicia. Hotel disponuje 193 pokoji vybavenými klimatizací, plochou satelitní TV, balkonem, psacím stolem, wifi zdarma, soukromou koupelnou, fénem a toaletními potřebami. Na jídlo se můžete zastavit ve 2 restauracích a potom posedět v kavárně. Svůj oblíbený drink si objednáte v poolside baru. Bezplatnou bufet snídani servírují denně od 7 do 10 hod. Ze služeb je možné využít hlídání dětí, fitness centrum, internet, prádelnu, business centrum, parkování zdarma, 2 venkovní bazény, kasíno a nebo si zajít do piknik areálu.

Program

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sosua Bay Resort Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 045 061
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací