Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli

  Katar, Doha

3/5

Souq Waqif Hotels by Tivoli

    Katar, Doha
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v centru města napojený na historický souk Waqif.  V pěší vzdálenosti jsou i Královský palác, pevnost Al Koot, monument Perly, a muzeum islámského umění.

Vybavení

Kolekce 9 historických budov, 7 restaurací (Argan - marocká, Al Terace - bufetová, Al Matbak rooftop grill, Al Canteen - lehká kuchyně, La Piazza - italská, La Patisserie - patisserie, Al Forn - boulangerie et viennoiserie),  bar - The Drawing room, bazén, parkoviště, bankomat, směnárna, bankomat, společenské prostory, obchod se suvenýry.

Pokoje

Pokoj standard DR: koupelna/WC (fén), klimatizace, TV/sat., minibar (za poplatek), telefon, trezor, župan, set na přípravu kávy a čaje, kávovar Nespresso. Velikost 30m2 Pokoj Superior DRS: Viz DR, velikost 35m2, pro více osob Apartmá Junior JS: Viz DR, velikost 60m2

Zábava

Večerní zábavní program, okolí hotelu plné restaurací, barů, obchodů, knihovna, herna

Stravování

Snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.  Snídaně formou bufetu (07:00-10:30) v restauraci La Piazza nebo Al Bidda Oběd výběrem z menu (1 předkrm, 1 hlavní chod, 1 dezert) v restauracích Al Terrace, Argan nebo La Patisserie (12:00-15:30) Večeře výběrem z menu (1 předkrm, 1 hlavní chod, 1 dezert) v restauracích Al Terrace, Argan nebo Al Matbahkh (18:00-23:30), Stravování zahrnuje nemozeneé množství vody na oběd a na večeři. Ke snídani také džus, kávu a čaj.

Pláž

Veřejná pláž vzdálena cca 16 km od hotelu.   Možnost dokoupení plážových balíčků.

Sportovní nabídka

Zdarma: Fitness

Pro děti

Hlídaní dětí (za poplatek)

Extra služby

Hotel se skládá z 9 originálních historických budov

Wellnes

Spa Essence Za poplatek: masáže, lázeňské procedůry

Internet

Zdarma: WiFi ve společných prostorách Za poplatek: Na pokojích

Platební karty

VISA/EC/MC/Dinners Club

Maximální obsazenost

Standardní pokoj (DR): 1+1/1+0 Dvoulůžkový pokoj a suite (DRS/JS): 2+1/2+0/1+0 Dítě do 5 let zdarma Dítě do 11 let Vybavení pokoje standardně nabízí maximálně DVĚ postele. Pro 3. osobu nebo dítě lze za PŘÍPLATEK vyžádat přistýlku. Jinak dítě/3. osoba jedno lůžko sdílí.

Doba transferu

15 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Souq Waqif Boutique Hotels by Tivoli *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 170 780
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Katar

3/ 5 1 recenzí

Wen listopad 2018 Souq Waqif Boutique hotels by Tivoli*****. kolekce 9 historických budov nacházejících se v centru města napojený na historický souk Waqif... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita