Sovereign Beach Hotel

  Řecko, Kos, Kardamena

4/5

Sovereign Beach Alexandria Club

    Řecko, Kos, Kardamena
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
I v tomto velmi oblíbeném hotelu na Kosu Vás budou očekávat naši čeští a hoteloví animátoři s programem plným zábavy, soutěží, sportu i aktivní relaxace pro děti i dospělé. V bohatém českém i mezinárodním programu si vybere každý a součástí hotelu je samozřejmě také dětský klub v češtině s programem šitým dětem na míru. Stranou zájmu pak jistě nezůstanou ani mezinárodní večerní programy připravované našimi i hotelovými animátory, či místními umělci.
Animační sezona: 20. 6. - 8. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů. Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Oblíbený hotelový resort ležící v krásné zahradě plné palem, zeleně a květin na ostrově Kos. Příjemná atmosféra, služby all inclusive, zahrada vybízející k odpočinku a dostupnost turistických atraktivit z něj činí ideální místo pro strávení dovolené plné pohody, relaxace i poznávání. A chybět nebudou ani animátoři se svým bohatým programem plným zábavy.

GPS

36.798251, 27.155395

Pláž

Písčitooblázková pláž se nachází cca 30 m od hotelu, pláž je od hotelu oddělená místní komunikací. Doporučujeme boty do vody. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA, vodní sporty za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 30 m

Vzdálenost od pláže (m)

30

Poloha

Hotel se nachází na jihovýchodním pobřeží ostrova, cca 2 km od letoviska Kardamena, cca 7 km od letiště a cca 27 km od hlavního města Kos. V letovisku Kardamena naleznete spoustu obchodů, restaurací, taveren a kaváren. Hotel je umístěn cca 30 m od písčitooblázkové pláže.
Adresa hotelu: Kardamena str., Kardamena, Kos, 85302

Štítky

Animace v češtině 20.6.-8.9. || Dětský klub v češtině od 20.6.-8.9. || Písčitooblázková pláž cca 30 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Výborná kuchyně || Zahrada s palmami

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu v hlavní restauraci (snídaně od 7:30 do 10:00 h, obědy od 12:15 do 14:15 h, večeře
od 19:00 do 21:00 h), občerstvení během dne (palačinky, sendviče, snacky, zákusky, zmrzlina), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických
nápojů místní výroby v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Standardní pokoje s výhledem na moře v hlavní budově s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí a jedno dítě. Hotel dále nabízí na vyžádání a za příplatek standardní pokoje se sdíleným bazénem.

Vybavení

Hotel je tvořen hlavní budovou a přilehlými vilkami. K dispozici je vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, hlavní bar, bar u bazénu, taverna bar, bazén, dětský bazén, animace pro děti a dospělé v českém jazyce, venkovní vířivka u bazénu, dětské hřiště, obchod, herna.
Zdarma: Wi-Fi (v celém areálu), slunečníky a lehátka u bazénu, plážové osušky (vratný depozit 10 euro), dva tenisové kurty, stolní tenis, šipky, hřiště na plážový volejbal, fitness centrum, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum - vnitřní bazén, vířivka, sauna, masáže.

Název

Sovereign Beach CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Sovereign Beach Alexandria Club ****+
Lokalita dle pořadatele: Kos, Kardamena
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sovereign Beach Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 381
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 11 recenzí

Pavcas září 2023 Úžasná dovolená. U tohoto hotelu bych nejvíce vyzdvihla vynikající stravování a velmi ochotný personál. ... celá recenze

Michael Novák červenec 2023 Sovereign Beach Hotel - Příjemná dovolená na pobřeží. Můj nedávný pobyt v Sovereign Beach Hotel byl příjemným zážitkem. Tento hotel nabízí komfortní ubytování, výbornou stravu, bohaté ... celá recenze

Tony červenec 2023 Antonin Neulinger. Výborné, skvělé, vřele doporučuji. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Sovereign Beach Alexandria Club
    Řecko, Kos, Kardamena

Cena od
23 580 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 381

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
23 580 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
14 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč